

Domain Name Whois Bilgilerinde Benim Adım Geçmiyor
-
Selamlar
Ben bir domain ve hosting hizmeti aldım bir yerden ama kazıklandık yani doğru dürüst hizmet vermiyorlar.Ben domain adımı başka bir hosting şirketine aktarmak istiyorum ama whois bilgilerini bakıyorum registrent ,administrative v.s hep host şirketi adına.
Ben bunu nasıl alacağım onlar vermeye razı olurlarsa bunun aktarım şekli nasıl olacak.registerantın ben olmam için ne yapmış olmam lazımdı ben mesela localhosttan erişim sağladığım zaman kendi domain namemi kullanabilirmiyim.v.s ? -
önce bir registrar dan hesap açıcan mesela godaddy.com burdan bir trasnfer işlemi başlatıcan. tabi transfer işlemi için domainin an az 1 ay aktif durumda olması ve registrar-lock ta (emin değilim bundan) olmaması lazım. sen burdan transfer işlemini başlatınca domainin adminine email ile birde onay kodu gidecek. o kod ile domain transfer işlemine ok verecek. o ok verdikten sora 2 hafta içinde domain senin hesabına gelecek.
-
Sğ ol ben bir deneyim admin mail host sahibi puştua ait onay vermezse manisaya gider verdirtirim inata binerse maddiyata bakmam .zaten şerefsiz bankaya parayı ödedikten sonra bile msn mi sildi tel lerimi açmadı mail attım.tarih saat ve onun kendi adresini yazdım yarın ordayım dedim siz beceremiyorsanız ben gelir becerirriim dedim msn 30 dk sonra açıldı: )şimdi aynı filmi tekrarlıyo ben pes ettim.
Toplam Hit: 2009 Toplam Mesaj: 3