Domain Satışı Hakkında Bir Soru
-
hocalar bir domainin süresinin dolmasını bekledim düşünce hemen satın aldım diyelim. Domainin eski sahibinin sürenin doldugundan haberi yok. Siteye girdiğinde baktı domaini başkası satın almış. Bu eleman benle irtibata geçti domaini bana sat diye. Domaini adam beni dolandırmadan nasıl satabilirim. Adama desem şu banka hesabına şu kadar parayı yatır domaini sana transfer edeyim. Adam domaini almadan güvenipte yatırmaz o parayı. Bende yatırmam şahsen.
Bu satış işleri nasıl oluyor müridler, birkaç alan adı satış sitesi var dediler komisyon fazla keser filan dediler. Komisyon vermeden ya da çok az bir miktarla bu işi halledebileceğimiz bir yer varmıdır?
-
alanadları vs %15 komisyon kesiyor güvenli ama dediğim gibi komisyon oranı yüksek. Adama söle %15 fazla olarak aç fiyatıyla o şekilde satın alsın.Ben tamamını almadan paranın, yollamazdım domaini. Ya alanadlarından satarım ya da ilk başta parayı alırdım. Ücretin yarısını al diyecem diğer yarısını adamın atacağının garantiside yok.
-
Escrow servisi denir o hizmeti sağlıyorum tabi komisyonla.
-
janni bunu yazdı
Escrow servisi denir o hizmeti sağlıyorum tabi komisyonla.
komisyon ne kadar hoca?
-
%20 den %40 arası değişmektedir.
-
alanadlari.com dan sat kesıntıyı karsıla de rıske gırme sb gg ıle fılan satıs yapma taklaya getırılırsın eger ıstenırse . ya da gıt yuzyuze satıs gerceklestır. Ya da sözleşme yap noterden tastıklettır ugrasrım dersen oyle satıs gerceklestır
-
sedo en güvenilir site bence alanadlarını tavsiye etmiyorum