Domain Satışı Hakkında Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

hocalar bir domainin süresinin dolmasını bekledim düşünce hemen satın aldım diyelim. Domainin eski sahibinin sürenin doldugundan haberi yok. Siteye girdiğinde baktı domaini başkası satın almış. Bu eleman benle irtibata geçti domaini bana sat diye. Domaini adam beni dolandırmadan nasıl satabilirim. Adama desem şu banka hesabına şu kadar parayı yatır domaini sana transfer edeyim. Adam domaini almadan güvenipte yatırmaz o parayı. Bende yatırmam şahsen.

Bu satış işleri nasıl oluyor müridler, birkaç alan adı satış sitesi var dediler komisyon fazla keser filan dediler. Komisyon vermeden ya da çok az bir miktarla bu işi halledebileceğimiz bir yer varmıdır?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

alanadları vs %15 komisyon kesiyor güvenli ama dediğim gibi komisyon oranı yüksek. Adama söle %15 fazla olarak aç fiyatıyla o şekilde satın alsın.Ben tamamını almadan paranın, yollamazdım domaini. Ya alanadlarından satarım ya da ilk başta parayı alırdım. Ücretin yarısını al diyecem diğer yarısını adamın atacağının garantiside yok.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Escrow servisi denir o hizmeti sağlıyorum tabi komisyonla.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

Escrow servisi denir o hizmeti sağlıyorum tabi komisyonla.

komisyon ne kadar hoca?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

%20 den %40 arası değişmektedir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

alanadlari.com dan sat  kesıntıyı karsıla de rıske gırme sb gg ıle fılan satıs yapma taklaya getırılırsın eger ıstenırse . ya da gıt yuzyuze satıs gerceklestır. Ya da sözleşme yap noterden tastıklettır ugrasrım dersen oyle satıs gerceklestır 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

sedo en güvenilir site bence alanadlarını tavsiye etmiyorum

Toplam Hit: 677 Toplam Mesaj: 7
domain domain