Domain Transfer Olayı Nasıl Oluyor?
-
bir hosting firmasından host+domain almıştım. yarın domain'İn süresi bitiyormuş hiç haber vermediler benim de şans eseri haberim oldu yoksa domain güme gidiyordu. şimdi ben bu domaini ihs.com.tr'ye transfer etmek istiyorum ancak transfer süresi 14 gündür filan diyor. şimdi 14 gün içinde süre dolacak domain elden gidecek sonra 60 gün süre bekle filan çok uzun iş. şimdi ben nasıl transfer edeceğim, bir bilgisi olan var mı?
-
İhs.com.tr Gerçekten Kaliteli Yer Çok Memnunum...
Önce İhs'ye Mail At Durumu Anlat Cvp Kısa Süre Sonra Gelir Çözüm Varsa Halledersiniz Yoksada Aynı Yerden Tekrar Regle Ondan Sonra Transfer Et Bi Fark Olmaz.. -
zor bişey yok ki, üstte arkadaşın dediği gibi aynı yerden devam etsen iyi olur ama değiştircem diyosan alcan bi yerden domain, gircen aldığın yerin admin paneline. Yönlendirme ayarları falan var oraya hostun ip'si cartı curtu var boşluklara uygun şeyleri yazcan o kadar.
-
yazdım hemen cevap geldi ama aynı yerden tekrar register etmen gerekiyor dedi. :( yarın adamlarla konuşacağım inşallah zorluk çıkarmazlar...
-
musketin dedigi gibi önce uzattır. ondan sonra transfer etmek icin önünde koca 1 yıl olcak :D istedigin zaman transfer edersin.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
bir hosting firmasından host+domain almıştım. yarın domain'İn süresi bitiyormuş hiç haber vermediler benim de şans eseri haberim oldu yoksa domain güme gidiyordu. şimdi ben bu domaini ihs.com.tr'ye transfer etmek istiyorum ancak transfer süresi 14 gündür filan diyor. şimdi 14 gün içinde süre dolacak domain elden gidecek sonra 60 gün süre bekle filan çok uzun iş. şimdi ben nasıl transfer edeceğim, bir bilgisi olan var mı?
Domain i aldıgın yerin haber vermesi gerekmezmi domain süren bitiyor die :S ? -
f1kr3t bunu yazdı:
musketin dedigi gibi önce uzattır. ondan sonra transfer etmek icin önünde koca 1 yıl olcak :D istedigin zaman transfer edersin.
musket nerde la :D avatarlara bakıp nick mi tahmin ediyonuz :Dyanlış alarm asdasdas :D:D
-
Hocam eğer registrar firması farklı ise; bitişe 3 ay ve daha az bir süre kalan domainleri transfer edemezsin.
Mecburen o firmadan domaini uzatman gerekecek..
Toplam Hit: 2626 Toplam Mesaj: 8