Domain Uzatmam Lazim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

selam.

isimtescil'de bulunan domain'in suresi dolmak uzere.

bende kredi karti var ama 3d sifrele acik degil. yurt disinda oldugum icinde actirmam mumkun degil.

domain i 3 sene uzatmayi dusunuyorum. 25 usd gibi birsey yapiyor. paypal ve moneybookers hesaplarimda sorun oldugu icin ordan gonderemem.

ama gittigidiyor gibi bi siteden parayi yollayabilirim. masrafi 25 usd karsiliginda toplam 30 usd vericem yardim edene :)

kredi karti bilgisi falan istemiyorum. isimtescil sifremi veririm.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

edit : vazcaydım

Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 11:03'da Coiner tarafından düzenlendi.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

pardon hocam toplam 30 yazacagima 20 yazmisim. duzelttim simdi.

toplam masraf 25 usd gibi bisi yapiyor. ben 30 usd veririm. 5 dolar fazlasi yani.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam ver istersen halledelım dıcem de once odemeyı yapman gereklı ama :D Maksat işin görülsün ;)

Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 11:11'da suhatuna tarafından düzenlendi.

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 674 Toplam Mesaj: 4