Domain Ve Noter İşlemleri ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Daha önceden domainini noterle tescillettiren varmı ?

Herhangi bir saldırıda domain elimizden çıktığında bu tescil işlemiyle tekrar geri alma ne kadar garantili ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

zaten satın aldığında tescillenmiş değil mi?

domain tescil?

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Bildiğim kadarıyla domain'i satın aldığın şirket,kuruluş her neyse, tescilini filan hallediyor yani zaten tescillenmiştir..

selam gençlik!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

herhangi bir saldırıda domainin elinden çıktı diyelim domain firmasıyla bağlantıya geçiyorsun ve durumu anlatan bir yazıyla birlikte hangi kredi kartıyla aldıysan o kart sahibinin bilgileri ve nüfus kağıdı fotokopisini şirkete gönderiyorsan ve yeni e-mail adresinide belirtiyorun telefonunuda veriyorsun sana domainin geri veriyorlar

Türk yabancı farketmez  yabancılarla anlaşmada dil sounu yaşarsın o kadarsana telefon açarlarsa derdini anlatacak kadar ingilizcen olmalı :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Teşekkürler Serdar...

Umarım böyle birşey olmaz ama olursa diye sormuştum diğer kullanıcılar içinde bilgilendirme olmuş oldu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Tahribatda zamanın götü biri yapmıştı bana domain yönlendirme için şifreyi vermiştim kendi üstüne geçirmişti o.ç

Turkticaret net e bir dilekçe ve nüfus cüzdanı fotokopisini çektin geri verdiler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2649 Toplam Mesaj: 6