Domain Yardım
-
şimdi şöyle bir sorun var, kuzenim bilgisayar programcılığı okuyor, ödev olarak bir site alması istemiş hocası Mustafa Uzun da yaygın bir isim bildiğiniz üzere, .com, .net, .info dou. .biz .tv .us gibi şeyleri de hocası kabul etmemiş, gittik uzunmustafa.com aldık, Pessimistic sağolsun, 1and1 ayarladı, o.ç hocası onuda kabul etmedi, gidip dövecektim çok sinirlendim, tutturmuş com net yoksa gen.tr, hadi 1and1 dan 1 $ geldi bu uzunmustafa.net başka bir firmadan 20 liraya almış olsaydı?? belki bir tane daha alacak gücü yok! .netin sahibiyle görüştüm, adam veremem diyor vermez tabi niye versin. gen.tr bir de tecil işi giriyor içine, o yüzden ucuz bişi olsun istiyoruz çünkü adam kullanmayacak. neyse firmam var diyen, ucuza ayarlarım diyen, hediye ederim diyen birileri varsa.
-
Ne aptal bi iş yahu isime bakıyor gidip müdüre felan şikayet edin ibneliğine yapıyordur.
Ayrıca hocam harf hatası çok yapıyorsun :)
-
sinirlendim ondan oldu hatalar. Düzelttim. Ve üniversite ya. Rektöre mi şikayet etsem bilemedim :)
-
bu hoca zor bi ergenlik dönemi geçirmiş anlaşılan, kolay gelsin.
-
.in domain al abi ihsde 4 tl onuda kabul etmez o ibne ama.
-
kadirozdemir bunu yazdı:
-----------------------------.in domain al abi ihsde 4 tl onuda kabul etmez o ibne ama.
-----------------------------
aynen kardeşim. -
in .tk ucuz yollu işini görür tescil etmek istersen .tk ücretsiz de alabilirsin