Domain Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

şimdi şöyle bir sorun var, kuzenim bilgisayar programcılığı okuyor, ödev olarak bir site alması istemiş hocası Mustafa Uzun da yaygın bir isim bildiğiniz üzere, .com, .net, .info dou. .biz .tv .us gibi şeyleri de hocası kabul etmemiş, gittik uzunmustafa.com aldık, Pessimistic sağolsun, 1and1 ayarladı, o.ç hocası onuda kabul etmedi, gidip dövecektim çok sinirlendim, tutturmuş com net yoksa gen.tr, hadi 1and1 dan 1 $ geldi bu uzunmustafa.net başka bir firmadan 20 liraya almış olsaydı?? belki bir tane daha alacak gücü yok! .netin sahibiyle görüştüm, adam veremem diyor vermez tabi niye versin. gen.tr bir de tecil işi giriyor içine, o yüzden ucuz bişi olsun istiyoruz çünkü adam kullanmayacak. neyse firmam var diyen, ucuza ayarlarım diyen, hediye ederim diyen birileri varsa.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Ne aptal bi iş yahu isime bakıyor gidip müdüre felan şikayet edin ibneliğine yapıyordur.

Ayrıca hocam harf hatası çok yapıyorsun :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    sinirlendim ondan oldu hatalar. Düzelttim. Ve üniversite ya. Rektöre mi şikayet etsem bilemedim :)

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

bu hoca zor bi ergenlik dönemi geçirmiş anlaşılan, kolay gelsin.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

.in domain al abi ihsde 4 tl onuda kabul etmez o ibne ama.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı:
    -----------------------------

.in domain al abi ihsde 4 tl onuda kabul etmez o ibne ama.

-----------------------------
    aynen kardeşim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

in .tk ucuz yollu işini görür tescil etmek istersen .tk ücretsiz de alabilirsin

ZzZzZzZ...!
Toplam Hit: 799 Toplam Mesaj: 7