Domain Yenileme Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Merhabalar kimsenin almayacağını düşündüğüm bir domain i geçensene aldım godaddyden kampanya kodu ile. Şimdi malum yenileme zamanı geldi 15 dolar istiyor ancak aklıma bir fikir geldi büyük ihtimal benim gibi domain konusunda bilgili olmayan çoğu kişinin aklına gelmiştir bu.

Şimdi yüksek ihtimal bu domain i benden başka kimse almaz diye düşünüyorum peki ben kayıt  süresini geçirsem bu domain boşa düşecek diye biliyorum işte o zaman başka bir isim ve kredi kartı kullanarak bu domain i yine kampanya kodu ile alabilme ihtimalim varmıdır ? Varsa öyle yapmayı planlıyorum kaçarsada kaçsın yapacak birşey yok.

İkinci bir sorum ise almak istediğim bir domain godaddy de alınmış gözüküyor ancak aşağıdaki gibi bir durum söz konusu ben bu domain i en erken nasıl alabilirim ?

This domain name expired on Dec 9 2014 07:38:13:000PM 

Click here to renew it.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Siten hit alıyorsa Godady alanadını kendine saklıyor. Godady yılların sitesi, kurnazlıklar sökmez onlara.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Siten hit alıyorsa Godady alanadını kendine saklıyor. Godady yılların sitesi, kurnazlıklar sökmez onlara.

yok hocam hit falan aldığı yok. hit alsa zaten çökerler domain e sadece bir iki eşdostun bildiği arada sırada girdikleri bir yer.

Toplam Hit: 591 Toplam Mesaj: 3