Domain Yenileme Hakkında
-
Merhabalar kimsenin almayacağını düşündüğüm bir domain i geçensene aldım godaddyden kampanya kodu ile. Şimdi malum yenileme zamanı geldi 15 dolar istiyor ancak aklıma bir fikir geldi büyük ihtimal benim gibi domain konusunda bilgili olmayan çoğu kişinin aklına gelmiştir bu.
Şimdi yüksek ihtimal bu domain i benden başka kimse almaz diye düşünüyorum peki ben kayıt süresini geçirsem bu domain boşa düşecek diye biliyorum işte o zaman başka bir isim ve kredi kartı kullanarak bu domain i yine kampanya kodu ile alabilme ihtimalim varmıdır ? Varsa öyle yapmayı planlıyorum kaçarsada kaçsın yapacak birşey yok.
İkinci bir sorum ise almak istediğim bir domain godaddy de alınmış gözüküyor ancak aşağıdaki gibi bir durum söz konusu ben bu domain i en erken nasıl alabilirim ?
This domain name expired on Dec 9 2014 07:38:13:000PM
Click here to renew it.
-
Siten hit alıyorsa Godady alanadını kendine saklıyor. Godady yılların sitesi, kurnazlıklar sökmez onlara.
-
Mustafa bunu yazdı
Siten hit alıyorsa Godady alanadını kendine saklıyor. Godady yılların sitesi, kurnazlıklar sökmez onlara.
yok hocam hit falan aldığı yok. hit alsa zaten çökerler domain e sadece bir iki eşdostun bildiği arada sırada girdikleri bir yer.