Domain Yönlendirmek İçin Hosting Şart Mı ?
-
Hocalar merhaba,
Godaddy den bi domain almak istiyorum. Aldığım bu domaini farklı bi siteye yönlendiricem. Daha önce bu işlemi hiç yapmadım. Domaini yönlendirmem için hosting almam şart mı ? Godaddy de bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim ?
Teşekkürler.
-
hali hazırda bi hostun var mı başka bi yerlerde? illa host alman gerekmiyo eğer hostun varsa.. ha sen sadece domain alcam öyle kenarda durucak adını sevdim diyosan bi yerlere yönlendirmene gerek yok al sende dursun.. ama kullanıcaksan o dmainle alakalı bi site açıam diyosan tabikide bi host alıcaksın ki domaini oraya yönlendirebilesin. sen hele bi domaini al yönlendirmede bi yardım eden çıkar
-
bazı domain firmaları bu hizmeti ücretsiz sağlıyor
-
hocalar godaddy den aldım domaini, forward yaptım. bi domain fiyatına hallettim olayı :) teşekkür ediyorum ilginiz için.
-
Yahoo bunu yazdı
hocalar godaddy den aldım domaini, forward yaptım. bi domain fiyatına hallettim olayı :) teşekkür ediyorum ilginiz için.
godaddy domain forwarding türkiye için çalışmıyor nasıl çözdün?
-
DaveReed bunu yazdıYahoo bunu yazdı
forward domain dedim hocam, hatta com.tr li yönlendirdiğim site :) şuanda çalışıyor.
-
Yahoo bunu yazdıDaveReed bunu yazdıYahoo bunu yazdı
forward domain dedim hocam, hatta com.tr li yönlendirdiğim site :) şuanda çalışıyor.
nasıl forward domain dedin hoca türkiye ip i banlamıştı halen banlı
javascript ile fln mı yönlendirdin yoksa?
çünkü godaddy domain forwarding halen çalışmıyor türkiye için