Domaini İp'ye Yönlendirmek
-
eve ubuntu-server kurdum her türlü ayarlarını yaptım güzel bir şekilde çalıştırıyorum ip üstünde ve kullanmadığım bir domaini yönlendirmek istiyorum o ip'ye.
bu dns domain işlerinden de pek anlamam ama forwarding'i denedim çalışmadı. masking'e de de razıyım ama yapamadım, yardımcı olabilecek mürid var mı?
not: godaddy kullanıyorum.
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
eve ubuntu-server kurdum her türlü ayarlarını yaptım güzel bir şekilde çalıştırıyorum ip üstünde ve kullanmadığım bir domaini yönlendirmek istiyorum o ip'ye.
bu dns domain işlerinden de pek anlamam ama forwarding'i denedim çalışmadı. masking'e de de razıyım ama yapamadım, yardımcı olabilecek mürid var mı?
-----------------------------godaddy domain forward, ttnet yüzünden çalışmıyor, şöyle yap godaddy free hostu açtır sonra htaccessden 301 yönlendirmesi yap
-
nolanded bunu yazdı:
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------godaddy domain forward, ttnet yüzünden çalışmıyor, şöyle yap godaddy free hostu açtır sonra htaccessden 301 yönlendirmesi yap
-----------------------------turksat kullanıyorum hacı, bizim de dinamik ip olarak geçiyor ama aylardır değişmedi ip.
not: normal yönlendirme değil de en azından masking olarak olsa iyi olur.
-
önceden buradan yapıyodum,
http://www.zoneedit.com/
-
nolanded bunu yazdı:
önceden buradan yapıyodum,
http://www.zoneedit.com/
-----------------------------hocam bu yönlendirme işi için dns server mı lazım, evde filan kurabiliyor muyum ben bu dns serverı?
ve dyndns ve senin verdiğin zoneedit bu tarz domain yönlendirmeleri için niye aylık masraf çıkartıyorlar?
-
msne gel hocam bi bakalım :|
-
Cosmic bunu yazdı:
msne gel hocam bi bakalım :|
-----------------------------cosmic halletti sağolsun