Domainler Hakkında Soru
-
Arkadaşlar bişiyi merak ettiğim için sorma gereği duydum
sonu com net org olan 3 harfli domainler para edermi ?
Daha doğrusu anlamsız bile olsa numara harf kombinasyonuna göre durumlar nedir ?
Belli bi düzen anlam yada sıralama olmalımı yoksa 3 harfli com org net olsunda ne olursa olsun şeklindemi ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bişiyi merak ettiğim için sorma gereği duydum
sonu com net org olan 3 harfli domainler para edermi ?
Daha doğrusu anlamsız bile olsa numara harf kombinasyonuna göre durumlar nedir ?
Belli bi düzen anlam yada sıralama olmalımı yoksa 3 harfli com org net olsunda ne olursa olsun şeklindemi ?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
-----------------------------
Pek birşey anlamadım ama anladığım yeri cevaplıyım. İstersen 12.com olsun fiyat 15 TL'dir :) Değişmez. Tabii .Com.TR domainleri kurumsal firmalara vergi levhası karşılığında verildiği için 25 Dolardan başlıyordu sanırım. Anlayamadığım yeri tekrar anlayacağım bir şekilde anlatırsın. İyi geceler. -
Hayır hocam anlatamadım
3 karakterli com net org uzantılı domainler para edermi diye soruyorum
yada neye göre daha çok para eder satışından bahsediyorum
atıyorum elimde 8g4.com var ok7.org var diyelim bunalrın gideri nedir gibisinden soruyorum
satılmalımı yoksa beklenmelimi yada mantıken ne kadara satılmalı gibisinden soruyorum
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Hayır hocam anlatamadım
atıyorum elimde 8g4.com var ok7.org var diyelim bunalrın gideri nedir gibisinden soruyorum
satılmalımı yoksa beklenmelimi yada mantıken ne kadara satılmalı gibisinden soruyorum
Ben yine anladığım yeri açıklıyacağım :)
Diyelimki 84.com .net veya .org bir siten var ve video paylaşım sitesi.Bunu 750+Bin TL gibi bir rakama satabilirsin.
.Com 'sa ücretleri değişiyor vallahi pekte bilgim yok diyebilirim ama tek bildiğim şey bir web sitesi vardı sanatçı adına ..
bilmemne.com içinde hiç birşey yok sadece sanatçı adı domaini diye adam bana 1 milyar fiyat çıkardı kovdum adamı :D -
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Hayır hocam anlatamadım
-----------------------------para etmez hocam..maksimum reg fiyatı....
-
Arz talep meselesi..
-
KILICH bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Hayır hocam anlatamadım
-----------------------------para etmez hocam..maksimum reg fiyatı....
-----------------------------hahaha para etmez mi.. bilende konuşuyor bilmeyence bana 1 tane 3 harfli domain bulurmusun arkadaşım .com .net uzantılı =))
iLLuMiNaTi dostum bulursan al 5 yıl kaydet gün gelicek servet edicek alan adları ben bu işle uğraşıyorum mantıklı isimler bul regle bakmışın o isime şirket kurmuşlar 2-3 bin deme sat gitsin 3-5 3-5 kenara at bak neler oluyor. -
etmez diyenler elınde varsa 50 tl den alırım :D
isimtescil bile satıyor .tv
.com lu domaınler kalmayacak yakında bır kac yıl sonra.
Ama domaınlerde uzantıları kaldırıp ıstenıldıgı gıbı alma muhabbetını duymustum. ki bu olursa bi anlamı kalmaz.
atıyorum
tik.ik herkes ıstegı gıbı alabılrse bı onemı kalmaz