Domainlerim Blackliste Düşmüş
-
Merhaba. Geçenlerde 3-4 sitem saldırgan site olarak bildirilmişti. Sitelerin js dosyalarına virüs bulaşmış.
http://sitecheck.sucuri.net/scanner/ bu adresten kontrol ettiğimde bana hangi dosyada virüs olduğunu gösterdi.
Bunları temizledikten sonra. Google webmaster toolstan tekrar inceleme isteğinde bulundum. 2 gün sonra düzeldi ancak yine saldırgan site olarak bildirilmiş görünüyor. Aynı siteden kontrol ettiğimde virüs görünmüyor ancak domain blacklistte görünüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
-
Haci JS icinde zararli kod olmasin tekrar bulastiran veya php ,asp herneyse ServerSide script dili olark ta kullnadigin onlarda da olabilir...
hazir script / tema kulaniyorsan arastir..
-
hazır script var sitelerde ama hepsinde aynı script değil. virüs bulaşan js leri komple değiştirmiştim düzelmişti tekrar saldırgan oldu ama tarama yaptığımda bu sefer dosyalar temiz görünüyor sadece domainler blacklistte görünüyor.
-
temizlik yap, plesk şifreni ftp ne varsa komple değiştir. tek çözüm. pleskteki bir açıktan dolayı oluyordu hep. plesk son sürümde hata mı vardı bişey vardı.
-
plesk son sürümde değilki. 8.6 galiba bendeki sürümü.
-
Haci pleskin bir onceki versiyonunda FTP kullanicilariyla ilgili bir sorunu vardi da hatirlamiyom tam olarak :) Olusturamiyordun accont
mal plesk :) sonunda kendi yazacam bir tane :) :):)r
-
sanane bunu yazdı
plesk son sürümde değilki. 8.6 galiba bendeki sürümü.
Hocam sadece 8.6'da değil tüm sürümlerde açık vardı.