Donanım Haber
-
Bir siteye bu kadar reklam alınırmı kardeşim ya, siteye girince mozilla çöküyor beklersen 10 dkya bir sayfa açılıyor
normalde hızım iyi bir dh'de böyle(hazır yeriyken sorayım linuxda reklamları engelleme prog.varmı bildiğiniz?)
birde bu imzalara yazılanlar bana bir acayip geliyo
herifler pc özelliklerinden cep telefonuna mp3üne uydu alıcısına kadar marka model imzaya yazıyorlar
şimdi bu görmemişlikte ne :)
iyi çekiştirdik gizlesem mi konuyu acaba:D
-
gizlemesene gerek yok sonuna kadar haklısın
ayrıca eskiden reklama karşı gibi bi duruşları vardı şimdi frmtr den beter oldular
reklamları engellemek için firefox kullan adblock eklentisi işini görücektir
-
popüler bir site, nerde çokluk orada bokluk-izm.
-
Zamanında üye olmuş unutmuşum.Üye girişi yapmadan konu dışı bölümünü takip ediyordum sonra üye girişi yapıp birkaç mesaj yazdım ve aldığım hata mesajları nedeniyle siteden soğudum gıcık bir siteymiş. :) Reklam konusunda haklısın hocam çook abartmışlar.
-
@fcn:eyvallah kurdum eklentiyi
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
gizlemesene gerek yok sonuna kadar haklısın
ayrıca eskiden reklama karşı gibi bi duruşları vardı şimdi frmtr den beter oldular
reklamları engellemek için firefox kullan adblock eklentisi işini görücektir
-----------------------------eyw. hocam ya allah razi olsun :)
simdi giriyorum butun reklamli sitelere istedigim yere tikliyorum :) banamisin demiyo
sayfalara tiklamaya korkar olmusum la :S nereye tiklasam 5-6 sayfa atiyo sagdan soldan
-
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------Bir siteye bu kadar reklam alınırmı kardeşim ya, siteye girince mozilla çöküyor beklersen 10 dkya bir sayfa açılıyor
normalde hızım iyi bir dh'de böyle(hazır yeriyken sorayım linuxda reklamları engelleme prog.varmı bildiğiniz?)
birde bu imzalara yazılanlar bana bir acayip geliyo
herifler pc özelliklerinden cep telefonuna mp3üne uydu alıcısına kadar marka model imzaya yazıyorlar
şimdi bu görmemişlikte ne :)
iyi çekiştirdik gizlesem mi konuyu acaba:D
-----------------------------Donanım haber adı üstünde hoca gerektiğinde ürünlerin tanıtımını bizat editörler yapiyor görel ve sunumu bir sekilde yani adam DH ablemini ağa sola packleyince normal sen aynı konumda olsan THB heryere zonglardın
Note : Biz yılardır Donanımhaber,chip,deleteshfte,cigicigi,kanka,internetcafeciler,arpasuyu, oyun-arşivi,oyuncehenemi . vs vs ömrümüz gecti bu yerlerde yani demem oki neyse ya sıcak yazmaya üseniyorıum
kolay gelsin