Donanım Hakkında Yardım ...
-
Bilgisayar donanımları ağ bağlantıları hakkında elinde eğitim setleri gibi video döküman olan var mı ?
-
up !!!
-
yok mu yaa :S
-
varda nası yollayalım hocam o kaar şeyi...
Bi ara chip dergisinin verdiğin eğitim cdsi vardı, 2 gün öçnce cdleri seçerken gördüm atacaktım atmadım...
Ankaradaysan vereyim
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
varda nası yollayalım hocam o kaar şeyi...
Bi ara chip dergisinin verdiğin eğitim cdsi vardı, 2 gün öçnce cdleri seçerken gördüm atacaktım atmadım...
Ankaradaysan vereyim
-----------------------------Edirne deyim rene yaa neyse bi türlü bakıcaz artık saolasın yinede .
-
ag baglantıları diosunda o kadar basit bir sey değil ki calıs calıs dene dene zar zor girio adamın aklına bi kac site var türkiyede güzel dökümanları var ben oraları takip ediyorum donanım olarak da pc ciolacaksan montajcı olursun baska bi sey değil alacagın para da en fazla maximum 1.500 lira olur bence.
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
ag baglantıları diosunda o kadar basit bir sey değil ki calıs calıs dene dene zar zor girio adamın aklına bi kac site var türkiyede güzel dökümanları var ben oraları takip ediyorum donanım olarak da pc ciolacaksan montajcı olursun baska bi sey değil alacagın para da en fazla maximum 1.500 lira olur bence.
-----------------------------Diyosunda Bak söyle anlatıyım bize bi proje verdiler donanım bakım onarım ağ lar hakkında kitap yapıcaz ayrıca bi eğitim cd si ...