Donanım İle İlgili Karışık Matematik Problemleri:)
-
Bir arkadaştan bir iş karşılığı
ya 256 mb ram + 20 lira
yada 80 gb hdd + 10 lir aalacağım
ramim 256 mb harddiskimde 40 gb..
hangisini alayım ??
Arkadaşım diyor ki anaların falan eskiyse tam performans alamazsın boşuna parayı sokağa atarsın..
yani 50 milyon alma şansım var 256 mb ram + 20 lira alma şansım var 80 gb hdd + 10 lira alma şansım var
NE YAPAYIM ??..
-
ilk measj editlenmiyo.. acele cevap glirse iyi olur :)..
çocuk bekliyo -
80 gb al ;)
-
Paşam 256 RAM ler tarih oluyor neredeyse al bak kesin tarihi eser oalrak geri satarsin. şaka bi yan HDD işine yaramaz 10 bin muzik koyacaksın ve bunalrın hepsini dinleyeceksen o farklı ama ram en iyisi hayırlısı ama şöyle birşey daha var RAM i bir çok kişi abartıyor atiyorum bir arkadalşım iki slot 1024 RAM kullanıyor 2gb RAM bu adamın oynadıgı oyun mario kullandıgı herhangi bir programlama dili yok lyth wiev mesela olsa oke yada outocat olsa gene eyw. Bu arkadaşım RAM in max. 100 mb ını kullanabiliyor buna bizim koyle kısaca cahillik diyoruz.
İnsanlar şunun peşinde pc alirken yada malzeme alirken ulan olsunda en iyisi olsun bana ordan 3 kilo RAM 2 kilo ekran kartı varsa icine 3 5 de HDD karıştır diyecek. Demek istediigm buna bizm deil senin karar vermen en doru olanıdır. oyun oynuyorsan programlama dili kullanıyorsan yani RAM inin yetersiz oldugunu dusunuyorsan RAM alman daha uygun. fakat alacagın RAm sdr mi ddr mi ddr2 mi buna dikkat et boşa almış olma farklı ise seninkinden gene 256 ya talim edersin cane. hade kolay gele kal salıcakla
-
80 +18 doluysa onu al
-
Fazla oyun oynamam ama harddisk yetmiyor bana yüklediğim programlar vs. nedeniyle..
fifa 07 tek sewdiğim oyun onu bile oynayamıyorum delphi bile yükleyemiyorum hdd yetmiyo çünkü..Ram i eledim :)..
50 MİLYON MU ALAYIM ? - 80 GB + 10 ytl mi :| -
exploit hocam bak delphi max 500 mb dellphi için ram de gerek yok oda bir gerçek bilgisayarında film varsa filmleri çek bir cd ye müzik desen aynı müzigi kim milyonlarca kez dinlerki sil gitsin HDD bu çöp kutuswu deil vallahi. program derken de profesyonel oldugun programı kullan her programa el uzatma en çok bilgin hangisi ise onun üzerinde yoğunlaş ha dersenki delphide program yazdım ama arayuze cok öenm veriyorlar ki haklısın ozaman atiyorum flash yükle ama kalkıpta yok visual basicmis yok outocatmış yada birinin cıakrıp koydugu linki indirmeye kalkarsan işin zor.
-
Ya birde işin güzel tarafı yeni farkettim Arkadaşım demişsin karşılık bekleme ikincisi bende oyle bi konustumki ne HDD ne RAM dedim ikisinide alma gibisinden ikisinide kotuler gibi olduk demekki ALlah soletti karşılık bekleme arkadasına yapacagın yardım karsılıgında. bide ne tur bi iş yapıcaksın onuda soelrsen sevinirim.
-
borç gibi birşey kıyak yapıyorum aslında arkadaşıma :)..benden bi miktar borç almıştı onu geri ödüyor nakit bulamıyo böyle ödemeyi istedi bende ok dedim..