folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donanımcılar Bi Bakarsanız Yardım Lazım

Donanımcılar Bi Bakarsanız Yardım Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

arkadaşlar celeron 333 mak var 20 gb hdd 98 kurulu + deepfreeze makina açılırken pow düğmesine basınca 5 dk fln ekran gelmiyo dün scandisk yaptım bilmemne bulundu düzelti fln bu gün yine aynı win açılırken kilitleniyo reset fln aynı yerde tekrar kilit

acil yardım lütfen bekliyorum

bide elinizde low level formatter warsa gönderebilirmisiniz

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    deep freeze yi kaldır...bi ....sorunu ayrıntılı anlatasan daha iyi olur ya...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

şimdi hoca powere bastım 5 dk kadar tepki yok siyah ekran açılış yapmıyo

biraz bekledikten sonra reset atıyom açılışı yapıyo bios fln geliyo

daha sonra win 98 açılmaya başlıyo açılırken kilitleniyo dün bi scan disk attım hata fln buldum düzelltim dedi ama şimdi yine aynı

win açmadığı için deepfreeze i kapatamıyom başka yolu yordamı fln warmı acep

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devin
    devin's avatar
    Erkek
    kardeş muhtemelen hdd de bad sektör oluşmuş olabilir. 98 başlangıç disketiyle aç ve format çekmen gerekir. partion magic programı ile de daha sonra hdd ni düzeltmeye çalış. bilgisayarında önemli bilgin varsa başka hdd ye yedeklemen gerekir. bir ihtimal cpu nda da sorun olabilir. özellikle fanı çalışmadığı zamanlar böyle hata verebilir. denemek lazım.

sen rino miçi mono ippo yori hacimeru
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    kanka bendede aynı sorun vardı anakarttan kaynaklandığını öğrendim tamiri mamiri de yok ya anakartı değiştirceksin yada bu deveyi bööle güdeceksin dediler bende bilgisayarı açıkken gösterip sattım bi vatandaşa sende ööle yap bendeyken sağlamdı dersin:D haadi kolay gelsin...

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dur ya hemen anakarta dalma işlemci aşırı ısınıyor olabilir...fanı kontorol et temizle sök..tekrar tak...öyle dene...kasanın yan kapaklarını aç öyle çalıştır birde

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    hoca sağolun bide cpu ya bakayım ama sanırım cpudan değilde anakarttan yardımlarınız için teşekkürler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    bu sorunun tıpkısının aynısının benzerinin bi değişiği  bendede vardı anakartta problem olduğu test edildi onaylandı. yani anakartı değşitirmeden veya satmadan bu probnlemden kurtulamazsın. ama inşallah arkadaşların dediği gibi problem fandadır. hade rastgele...

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    arkadaşlar sağolun pc yi yatırdım duruyo deepfreeze yi dostan kaldırmanın bi yolu warmı acaba denedim bulunduğu klasöre dahi giremedim başka bi hdd ile açacam pc yi ama donanımlar çakışıyo güvenli kip te de açamıyorum deepfreeze sağolsun

Toplam Hit: 1707 Toplam Mesaj: 9