Donanımcılar Bi Bakarsanız Yardım Lazım
-
arkadaşlar celeron 333 mak var 20 gb hdd 98 kurulu + deepfreeze makina açılırken pow düğmesine basınca 5 dk fln ekran gelmiyo dün scandisk yaptım bilmemne bulundu düzelti fln bu gün yine aynı win açılırken kilitleniyo reset fln aynı yerde tekrar kilit
acil yardım lütfen bekliyorum
bide elinizde low level formatter warsa gönderebilirmisiniz
-
deep freeze yi kaldır...bi ....sorunu ayrıntılı anlatasan daha iyi olur ya...
-
şimdi hoca powere bastım 5 dk kadar tepki yok siyah ekran açılış yapmıyo
biraz bekledikten sonra reset atıyom açılışı yapıyo bios fln geliyo
daha sonra win 98 açılmaya başlıyo açılırken kilitleniyo dün bi scan disk attım hata fln buldum düzelltim dedi ama şimdi yine aynı
win açmadığı için deepfreeze i kapatamıyom başka yolu yordamı fln warmı acep
-
kardeş muhtemelen hdd de bad sektör oluşmuş olabilir. 98 başlangıç disketiyle aç ve format çekmen gerekir. partion magic programı ile de daha sonra hdd ni düzeltmeye çalış. bilgisayarında önemli bilgin varsa başka hdd ye yedeklemen gerekir. bir ihtimal cpu nda da sorun olabilir. özellikle fanı çalışmadığı zamanlar böyle hata verebilir. denemek lazım.
-
kanka bendede aynı sorun vardı anakarttan kaynaklandığını öğrendim tamiri mamiri de yok ya anakartı değiştirceksin yada bu deveyi bööle güdeceksin dediler bende bilgisayarı açıkken gösterip sattım bi vatandaşa sende ööle yap bendeyken sağlamdı dersin:D haadi kolay gelsin...
-
dur ya hemen anakarta dalma işlemci aşırı ısınıyor olabilir...fanı kontorol et temizle sök..tekrar tak...öyle dene...kasanın yan kapaklarını aç öyle çalıştır birde
-
hoca sağolun bide cpu ya bakayım ama sanırım cpudan değilde anakarttan yardımlarınız için teşekkürler
-
bu sorunun tıpkısının aynısının benzerinin bi değişiği bendede vardı anakartta problem olduğu test edildi onaylandı. yani anakartı değşitirmeden veya satmadan bu probnlemden kurtulamazsın. ama inşallah arkadaşların dediği gibi problem fandadır. hade rastgele...
-
arkadaşlar sağolun pc yi yatırdım duruyo deepfreeze yi dostan kaldırmanın bi yolu warmı acaba denedim bulunduğu klasöre dahi giremedim başka bi hdd ile açacam pc yi ama donanımlar çakışıyo güvenli kip te de açamıyorum deepfreeze sağolsun
Toplam Hit: 1707 Toplam Mesaj: 9