Donanımcılar Disk Sorunu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Dİnamik disk sorunu diyo bios da aygıt yöneticisinde hdd yi görüyor 500 gb seagate hdd  içersine 300 gb veri attım akşam pc nin başından ayrıldım sabah geldim hdd yi görmüyordu yönetden baktım dinamik disk sorunu dedi

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ide ise jumper ayarlari olabilirmi sorun ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek
    bende de aynı sorun olmuştu bir ara dostum. sanırım bütün verilerin gidicek. temel dizke dönüşmesi lazım onun. tabi bu sırada verileri kaybediyosun. iyi bi tamirci verilerini kaybetmeden dönüştürebilir belki..

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    jumper ayarınıda denedim sata kablosunu da söktüm yeniden denedim başka bi pc ye de taktım aynı sorun

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

içindi bulunan bilgiler tamamıyla uçar yedek al google amcana dinamik diskten basic diske çevirme yaz sana döküman verecektir en temizi dosaltı Fdısk yapmaktır kanaatimce.

ama şu pariton magig gibi cart curt proları kullananlara sormak lazım bi.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 1698 Toplam Mesaj: 5