Donanımdan Anlayan Arkadaslar Acıl Yardım
-
Sayın murıtler Ben pc alcamda Donanımda fazla cakmıyorum Kazık yemek te ıstemıyorum
1 DE HIZLI PC ISTIYORUM SON CIKAN OYUN CONSOLLARINI HIC KASMADAN RAHATLIKLA ACSIN ISTIYORUM
SIZ CE CASPER IN BU PC SI TARIFLERİME UYUYORMU
BUNU ALMAYI DUSUNUYORUM
SIZCE BU PC IYIMI ALMALIMIYIM YOKSA AYNI PARAYA DAHA GUZELINI TOPLAYABILIRMIYIM
ACIL YORUMLARINIZ BEKLIYORUM MURITLER
-
ya sen bunda her çıkan poyunu oynarsında bunun ekran kartı fıstırık sen en iyisi bunu alma kendin topla aleti sen bekle biraz daha
amd işlemci alırsın onda oyunlar daha kaliteli hem daha performanslı 2-2.5 ay bekle kendine bi alet toplarsın foruma konu açarsın mürütler sana yardım ederler
ama amd al millete kanıp intel sapıklığına sende kanma olurmu
-
bencede bıraz bekle , kendın topla ve o ıslemcıye o parayı verene kadar "AMD Phenom Quad Core X4 9600 (2.3GHz, 4096K, AM2) BOX" al yanınada 790 fx veya 790 x yonga setlı ana kart al derım ama genede karar senın
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
bencede bıraz bekle , kendın topla ve o ıslemcıye o parayı verene kadar "AMD Phenom Quad Core X4 9600 (2.3GHz, 4096K, AM2) BOX" al yanınada 790 fx veya 790 x yonga setlı ana kart al derım ama genede karar senın
-----------------------------cyrpt çok dğr demişin abi git amd phenom quad al cyrpt nin dediğini bide üstüne 790 fxi çek varya süper olur
ama o amdnin fiyatını biraz daha beklersen düşer kendini kaptırıp intel falan alma sonra ben ne ettim diye yakınnırsın
-
fatihkutlu bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------cyrpt çok dğr demişin abi git amd phenom quad al cyrpt nin dediğini bide üstüne 790 fxi çek varya süper olur
ama o amdnin fiyatını biraz daha beklersen düşer kendini kaptırıp intel falan alma sonra ben ne ettim diye yakınnırsın
-----------------------------verdıyı bılgısayarın ıslemcısıyle arasında 50 bılemdın 60 dolarn oynuyor 50-60 dolar ıcın essege bınmesıne ne gerek var madem okadar parayı gozden cıkarmısadam gıbı bır sey alsın