Donanımdan Anlayan Arkadaşlar Fikirlerinizi Yazarmısınız?
-
Sevgili mürid doslarım benim arkadaş diz sütü bilgisayar aldı ve call of duty oynuyor ama ben oynayamıyorum masa üstü ps ile ben dedim nasıl oynayamam kendi bilgisayarımı bilgisayarcıma verdim üsteb bir kaç kuruş verim degiştireyim dedim bana anakart işlemci olsun eskilerini kullanırım dedim ama öle olmuyor anakart degişti işlemci o degişti dd3 müş ram degişti o power lazım 450 w lık oda derken bu konfigrasyon böyle cıktı ben şimdi bunları alsam kac sene götürür birde konfigrasyon salam mı bir el atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
power
High Power Cool-Max 450W Aktif PFC 12cm Fanlı Silent Black Power Supply (HPC-450-H12S)
ekran kartıSAPPHIRE HD4830 GDDR3 1GB 256Bit ATI DX10
alternatif ekran kartı
SAPPHIRE HD4830 GDDR3 1GB 256Bit HDMI ATI DX10.1
anakartGA-H55M-S2H
RAM
KINGSTON 2 Gb DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram
İŞLEMCİ
INTEL Intel Core i3 530 Soket 1156 2.93GHz 4MB Cache 32nm İşlemci -
yokmu bir el atacak donanımdan anlayan
-
sen nasıl oynayamıyosun onu bi anlatsana.
-
hacı ben oyun sevmem aslında konu oyundan acılınca bende oynayım dedim yükledim felan bir sürü zahmet baktım sistem düşük apışıp kaldım bende bir morluk ben diyorum oyunları kaldırsın ama ben oynamayım ben genelde film riplerim cd yazarım vs vs oyun için kullanmayacam yani tamamemen görsel
-
pardon yanlış anlamışım.sende bu bilgisayar var fakat oynayamıyorum dedin sandım.
para sorun değilse ramleri yüksek tutarsın.mesala 4 gb ram taktır uzun bir süre işini görür.
-
eyvallah hocam bende msn anakart 2410 1,6 işlemci 512 ekran kartı 2 gb ram var buda işimi görmüyor
-
ben Gigabyte anakartları beğenmiorum çabuk sorun çıkarıorlar moda olmuş herkes kualnıo. ve ram 4 gb olsun zaten pek fazla bi fyat farkı olmaz 2 den uzun süre işini görür..
-
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------
ben Gigabyte anakartları beğenmiorum çabuk sorun çıkarıorlar moda olmuş herkes kualnıo. ve ram 4 gb olsun zaten pek fazla bi fyat farkı olmaz 2 den uzun süre işini görür..
-----------------------------bende gigabyte anakart var ilk aldım bios update gerekti o sıralar ağzıma sıçtı ama şimdilerde tık demiyo
tavsiye ederim ama hertürlü
ma790xt
-
ExcellencE bunu yazdı:
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------bende gigabyte anakart var ilk aldım bios update gerekti o sıralar ağzıma sıçtı ama şimdilerde tık demiyo
tavsiye ederim ama hertürlü
ma790xt
bende giga kulalnıordum her sefrind earıza çıkarıor ekran kartı onun yznden yandı + usb ler ayndı bi süürn sorun çıktı. yine değiştiridm bi müdet sonra ynı hatalar.... a.q dedim gidip asus aldım süper bi yıldır tek kusurunu görmedim tıkır tıkır çalşıor üstelik bi alaçaln yükselen elektrik voltajına rağmen