folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donanımdan Anlayan Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var İnternet Kafe Konusunda

Donanımdan Anlayan Arkadaşlar Yardımınıza İhtiyacım Var İnternet Kafe Konusunda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Sevgili arkadaşlar uzun zamandır planladıgım internet kafe konusu bu aralar faaliyete gecirmeyi planlıyorum şimdi bana gereken güzel bir konfigrasyon

makinalar bütün oyunları kaldırması lazım

donma hata donanım uyuşmazlıgı yapmayacak

sistem yeni nesik kartlara uyumlu olacak

hiç bir şeye banamısın demeyecek

arkadaşlar böyle bir sistem özellikleri olan bir konfigrasyon varmı varsa nedir

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek
    reneye bi sor o bu konuda uzman :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    anakart olarak msi p7n dıamond önerebilirim. intel işlemciler için çok kaliteli ve randımanlı bir kart. birde amd ler icn var birazcık araştırım bulurum. kuzey koprusunde atının en son grafık ıslemcılerınden bırısını barındırıyordu yaklasık olarak 720 mb bellek kapasıtesı vardı, ama ekstradan bir ekran kartı alınca melez crossfire yapabiliyordun.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    5u13Ym4n bunu yazdı:
    -----------------------------
    anakart olarak msi p7n dıamond önerebilirim. intel işlemciler için çok kaliteli ve randımanlı bir kart. birde amd ler icn var birazcık araştırım bulurum. kuzey koprusunde atının en son grafık ıslemcılerınden bırısını barındırıyordu yaklasık olarak 720 mb bellek kapasıtesı vardı, ama ekstradan bir ekran kartı alınca melez crossfire yapabiliyordun.
    öncelikle ilgin için sagol dostum ama msı pek güvenmiyorum acıkcası cünkü donanım seciyor ben güvenlik işi yapıyorum bu yüzden cok sorun yaşadım ama yinede olabilir neden olmasın teşekkür ederim

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı:
    5u13Ym4n bunu yazdı:
    öncelikle ilgin için sagol dostum ama msı pek güvenmiyorum acıkcası cünkü donanım seciyor ben güvenlik işi yapıyorum bu yüzden cok sorun yaşadım ama yinede olabilir neden olmasın teşekkür ederim
    bu arada anakart gercektende iyi görünüyor ısınma proplemi olmaz gibi görünüyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

benim işlettiğim cafe vardı(asrock tu anakart çok sorun çıkıyo ) anakart intelden başka olmasın core duo 2   2,2 işlemci yeter 2 gb ram  120 hdd sata 7200rpm ekran kartı asus yada msı olsun 512 yada 256  iki kasa fanı tak bi kapağa bide kasaya

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

İNTEL E8400(CPU)(255 YTL)

ASUS P5Q (BOARD)(160 YTL)

160 GB HDD AL (SAMSUNG SESİZDİR SEAGATE UZUN ÖMÜRLÜDÜR SESLİDİR)(70 YTL BİŞEY)

1 TANE 2 GB VALUE RAM RAM 800 MHZ OLSUN(50 DOLAR MI NE )

KAFANA GÖRE DVD OKUYUCU FELAN AL 30 YTL CİVARI

KLAVYE MOUSE SANA KALMIŞ :)

19İNCH LCD MONİTÖR AL 250 YTL BİŞEY

HD4850 EKRAN KARTI AL(270 YTL) 

KALDIRMIYACAĞI OYUN VB. PROGRAM BİRŞEY KALMAZ!!!

1100 YTL E GELİYOR PC BAŞI

Toplam Hit: 956 Toplam Mesaj: 7