Donanımdan İyi Anlarım Diyeler
-
Arkadaşlar iyi derecede pc bilgim var kısmetse yakında pc dükkanı açmayı düşünüyorum.son 1 aydır ekranda monitör menüsü gelip duruyor vegörüntü ayarları kendiliginden degişiyor contras ayarı sürekli ekranda exit la kapatıyorum yeniden geliyor ekran kartını çıkartıp yeni bir ekran kartı taktım sorun yine aynı acaba yazılımsal bir sorunmu var diyorum oda degil kafayı yiycem valla monitörüm crt monitör acaba sorun kablo baglantılarından kaynaklanıyo olabilirmi böyle bi sorunla karşılaşan varmı acaba yoksa monitörü camdan fırlatıcam...
-
Bizim dükkandaki bilgisayar da benzer bi sorun vardı. Power tuşuna basıyoduk bilgisayarın, monitör menüsü çıkıyodu ama başka görüntü gelmiyodu. Voltaj dalgalanmasından dolayı bişiler yanmış anakartta. Değiştirdiler anakartı. Şimdi makina taş.
-
şaka virüsleri gibi birşey yemiş olmayasın , veyahut ekranın üstünde hani seninde exit için bastığın tuşlar var ya , onlar basılı kalıyor olmasın ? veyahut basılı olmasa bile iç tarafında kırılmış olabilri hasar görmüş olabilir ve arada temassızlık edip monitör menüsünü getiriyor olmasın ?
-
sorun ekran kartından olsa oyun oynarken bu olay yaşanır yazılımsal olsa aynı şekilde oyun oynarken çünkü ekran kartı zorlandımı patlak verir.monitörünü televizyon tamircisine götür sorununu çözerler kasanda bi problem yok
-
büyük ihtimal düğmelerde problem vardır kendi kendine basıyordur daha önce tekme falan yemişse olabilir :)
şaka bi yana aç bi bak monitörü gerekirse düğmelerini kaldır tekrar tak... -
evet tuşlarda sorun olabilir veya monitörü söküp bakıcam