Donanımhaber Hesabımdan Birini Tokatlamaya Çalışmışlar (Başarmışlarda)
-
2-3 bin ₺ ye gönül indirip adamı tokatlamaya çalışmışlar dh hesabım eski 20 senedir kullanırım piç nasılda güven vermiş adama,
Robinson_Crusoe tarafından 08/Eyl/25 22:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Senin hesabın forumda da ele geçirilmişti. Şifreni hep aynı kullandığın anlaşılıyor.
Şuraya sadece email adresini bir sorgula kaç sitede leak olmuş anlarsın. Aynı şifreleri koymaktan kaçın artık.
-
hypnot1c bunu yazdı
Senin hesabın forumda da ele geçirilmişti. Şifreni hep aynı kullandığın anlaşılıyor.
Şuraya sadece email adresini bir sorgula kaç sitede leak olmuş anlarsın. Aynı şifreleri koymaktan kaçın artık.
Eyvallah kardeşim aynen kolay ve eski idi şifrelerim aklıma geleni değiştiriyorum artık,
-
Oha cakala bak.
-
sende babam gibi dolandırıcı dünyasının "altın yaldızlı defterinde" kayıtlısın galiba.
biri ise yaramazsa ötekine geciyorlar.
-
Az önce bir kişi daha ulaştı piç adam dan 7k tokatlamış adam yarın savcılığa vereceğim diyor dedim ver o ben değilim diyorum yok ben anlamam diyor şifrem filan çalındı hikaye yemezler diyor :) tamam ver dedim bende vereceğim dedim sana atacağım dedim başvuruyu dedim, at dedi ben sağlamım diyor, :)
Robinson_Crusoe tarafından 08/Eyl/25 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Aynısı geçen başına geldi bir alım yapacaktım
Eleman birden hesaba girdi kardeşim ben değilim diye
Telefon doğrulamalı sms geliyor nasıl oluyor onu bypass ediyorlar aklım almıyor
-
Senlik bir durum yok. En fazla savcı tanık sıfatıyla ifadeye çağırır gidip ifadeni verirsin. Para kimin ibanına gittiyse hukuken sorumlu o.
-
Geçen gün Hollanda numarası ile bir Türk beni aradı (normal arama whatsapp değil) normelde açmam ama açmış bulundum.Facebook'da reklam görmüş (Selçuk Bayraktar) Ben sizin adınız güvenilir diye 400 euro para gönderdim diyor.Benim Adım Murat Bayraktar o kişi Selçuk Bayraktar farklı kişileriz diyorum adam anlamıyor.Ben sizinle daha önce konuştum diyor numara kayıtlı değil vs .Türkiye ye gelince savcılığa şikayet edin o kişiyi dedim ikna oldu.Numarayı araştırıdm benim Hollanda'da 3 yıl önce tek seferlik emlak için konuştugum müşteri(numara değişmiş whatsaapp'da)..Bu günlerde kim kimi koparıras mantığı ile gidiyor.Birde Selçuk Bayrakta olsam sen bana nasıl ulaşacaksın oda ayrı 1 kafa :D