folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Donanimsal Bir Sorun Mu Yoksa Yazilimsal Mi Anlayamadim A.Q.

Donanimsal Bir Sorun Mu Yoksa Yazilimsal Mi Anlayamadim A.Q.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Evet arkadaslar,Bu soruna kac saatimi harcadim cozemedim ayar oldum..Bilgisayar yeni, Core 2 Duo harika makina.Baglanti hizi ADSL2 1024 Kbps hiz gayet iyi.Kulaklik ve Mikrofon normal duzeyde calisiyor.Gelelim soruna; Messenger naleti ile karsi taraf ile goruntulu sohbette no problem,sadece sesli sohbette no problem, a.q. Hem goruntulu hem Sesli gorusmede baglanti kafayi yiyor! Oyle yavasliyorki Kameradan goruntu 15 saniyede bir tazeleniyor.Ses ise neredeyse gelmiyor denecek kadar kesik kesik ve anlasilmaz derecede geliyor..Msn nin en son surumunu kurdum olmadi,Baglanti ayarlarina guvenemedim Modemi resetledim tekrar kurdum olmadi,hiz testi belittigim gibi gayet iyi.Ben bu olayi cozemedim bastim formati,sizce oldu mu YINE OLMADI a.q. Siyirmak uzereyim, bu sorunla ilk kez karsilasiyorum..Eger daha once bu problemi yasayan varsa yazsin hayrina arkadaslar...

"Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Vay a.q. ne soru sormusum meger! Bir kisi bile cvp yazmamis..Dogru ya,kimin basina gelir ki boyle sikindirik bir olay.Neyse..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

BAK ŞİMDİ KNDİNİ FAZLA YORMA BİRİYLE CAMERALI SOHBET YAPACAKSAN EĞER SKYPE İNDİR  KEYFİNİ SÜR 

EN İYİSİ SKYPE BİDE ORADAN DENE MSNYİ SALLA

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

pc süper core 2 duo yetmez bazen ram in kaç hangi sürüm msn kullanıyosun ses kartının markası nedir

sürekli aynı kişi ile konuşurken yapıyorsa o kişiyi sil msn den :D

sen pc özelliklerini tam bişekilde yaz kameranın markasını yaz bide hangi sürüm msn kullanıyosun yaz çözümü illaki vardır.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

dostum kesinlikle ses kartınla ilgili bir problem görünüyor

ses kartı ile düzenlemelerini tekrardan yap yani ses kartı sürücülerini kaldır tekrar yükle microfon girişlerini ve webcam girişlerini kontrol et ayrıca web cam dahili microfona sahip ise ve ayrıca kulaklık ve micrafon kullanıyorsan iki microfon çakışma yapıyor olabilir.

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vukaat bunu yazdı:
    -----------------------------

pc süper core 2 duo yetmez bazen ram in kaç hangi sürüm msn kullanıyosun ses kartının markası nedir

sürekli aynı kişi ile konuşurken yapıyorsa o kişiyi sil msn den :D

sen pc özelliklerini tam bişekilde yaz kameranın markasını yaz bide hangi sürüm msn kullanıyosun yaz çözümü illaki vardır.

-----------------------------

Adamim,ben teknik servis te calisiyorum..Makinanin RAM'i 1GB ..Problemsiz hersey,ses karti Onboard ama anakart zaten mukemmel.Asus hangi seri oldugu aklimda degil su anda.Makina musterinin,musteriye ne diyecektim yani Msn kullanma Skype mi kullan diyeyim?? Eger bu tip bir sorun yasayan varsa daha once diye actim konuyu zaten..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

babacan kızmana gerek yok ve kimin nerde çalıştıgıda önemli degil sonuçta buraya bi muhabbet var diye geliyoruz kimin ne oldugu önemli degil.

ha sorunun neyden kaynaklandıgına gelince sistemin hatalı yüklenmesi-1,ses sürücüsünün dosyalarının hatalı yüklenmesi-2 web cam driverindeki bir hata-3 msn sürümündeki bir hata-4 ekran kartından kaynaklanan çakışmalar-5ses kartındaki muhtemel bir arıza -6 vs vs vs.

çözüme gelince anında bi başka kamera ile deneme yapılır. sorun devam ederse başka bir sürüm msn ile deneme yapılır.hala devam ediyor ise .anında bi sistem yenilemesi yapılır.sistem kurulurken sürücüler düzgün yüklendiginden emin olunur., sorun hala devam ediyor ise hdd ram işlemci başka bir ana kart üzerine aktarılıp tekrar bir deneme yapılır.

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    bence donanımla ilgili bir şey değil. Yazılımdan kaynaklanmalı,dedigin gibi sadece görüntüyle problem yok,sadece sesle problem yok,her ikisi bir arada olmuyorsa demek ki yazılımdan kaynaklanan(msn vs..) bir sorun olmalı. görüntülü konuşurken ses klibi şeklinde yollamayı dene,gidiyorsa demek ki %99 yazılımla ilgili problemin var. Ben bu kadar biliyorum,umarım düzeltirsin...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Sorun Bilgisayarında.. Olsa Gerek Format`ı Atıp System Mechanic İle güzel bir pc  yi optimize edip deepfreezeyi kurunca kuş gibi olur..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

normaldir.

ttnetin a.k !

screw you guys! i"m goin" hoooome!
Toplam Hit: 1327 Toplam Mesaj: 10