Dondurulmuş Mail Sağlıklı Mı:)))))))))))))
-
arkadaşlar mail adresim tanımadığım birisi tarafından hacklendi ama hiçbir fake fln kullanılmadan.Sadece bir gün evvel gece oturumumu kapatmadan 15 dk.önce ...... isimli bir kullanıcıdan eklenme talebi aldım ve kabul ettim.(Ama o kişiyi çevrimiçi olarak göremedim) SİZE SORUM : Bu şekilde bir msn hack yöntemi varmı?Olur belki vardır ama paylaşmak istemiyosunuzdur =>Saygı duyarım.Sizden duymak istediğim şey , sadece böyle bir yöntemin olup olmadığı.Şimdiden hepinize teşekkürler.
-
Şu an itibariyle hacklenen mail adresimi dondurdum.(bu arada başlık aacayip! oldu acık kusura bakmayın)
-
evet var :)
-
teşekkür ederm saolasn ii gece...
-
merak ettim walla. şu yöntemi anlatabilirmisin fistandantilus? teşekkürler
-
Önceden Msn Son Sürümlerinde Şöle Açık Vardı Mesela biriyle Konuşurken Flash Gönderiorsun ya Öpücük Felan onla Beraber Trojen Yolluolardı Sonra Msn Açıgını Kapattı Tabi Buda Öle Bişey Ola Bilirmi Diye Düşünüyorum Ama ? Yani EkliyAdam Senin or SAen Onu Eklerken Ufak Bi Numara İLe Aklma Bişeyler Gelior Ama Kardeşler Bakıcaz Zamanla Usta Olmak Lazım Böle Bişey Yapmak İçin 2 Aydır Nete Girmiordum Yeni Bişeyler Vasrmı Diye Bakıyorum Piyasaya Ama Hep Aynı :D
-
3 senedir bir arpa boyu yol anca sen ne diyosun :(:(
-
sacrifice bunu yazdı:
3 senedir bir arpa boyu yol anca sen ne diyosun :(:(:)))
Toplam Hit: 12187 Toplam Mesaj: 8