Dondurulmus Msn E Bi Care ???
-
arkadaslar lamer in biri icecold kullanmayı yeni ogrensi heralde benim msn i dondurmus
1 saat 15 dakkadır dogru şifre girerek cozmeye ugrasıyorum olmuyoice cold la hesabımı dondurup cozmeyi denedim olmadı
başka bi care varmıdır
yardım bekliyorumSaygılar...
-
www.passport.net den şifreni resetleticeksin,Gizli sorunla. Şifren resetlendikten sonra 2 - 3 kez şifre değişirsen sorun kalmaz.. Login olursun.. Ama dediğim gibi şifremi unuttumdan resetlemen lazım
-
DecaMeroN bunu yazdı:
www.passport.net den şifreni resetleticeksin,Gizli sorunla. Şifren resetlendikten sonra 2 - 3 kez şifre değişirsen sorun kalmaz.. Login olursun.. Ama dediğim gibi şifremi unuttumdan resetlemen lazım
gizli sorumun cevabını bilmiyorum ama diğer mailş adresi yoluyla şifremi 3 kere resetledim olmadı
başka bi yol yokmu : (
-
bekle hoca...
-
bekle bekle nereye kadar aga su anda tam 24 saat oldu
-
pardom arkadaslm ama sende edltLedln sanlrlm neyse
-
cengiz bunu yazdı:
arkadasım sende Ice Cold yokmu sende kendı maili dondur ve tekrar ac bu kadar basıt
aga sen mesajları okumadan mı cevap yazıyosun ???
ilk mesajda yazıyo denedim diye görmedin heralde...biraz daha dikkat pls...
-
programlama biliosan msn protocolünde şifre kontrolü için https servera bağlandıkdan sonra (jump request) request cevabı beklediğin bölümde bağlantını kopar 2-3 kere tekrar yap bu işlemi sanırım her accountun bi cache i bulunuo bunu yapınca silinio böylece girilio...
-
girdiğim sayı kadar msn e login post u atan kod yazdım VB de INET nesnesi kullanarak
döngüyü 1000 lik yaptım once baktım duzelmedi 5000 yaptım bi kaç saat te duzeldi : )bu arada sen de Bosphorus tansın he : )
hemşehrim kardeşim kan cekiyo demekki... -
işe yarıyorsa upload et bir yerlere nasıl yapılacagını yaz bizde yararlanalım....