Dondurulmuş Şahin Heykeli Lazım
-
Nereden bulabilirim acaba ? arakdaşlar ben bir tane buldum sahibinden.com da onunda şaftı kaymıştı ve fiyatıda oldukca yüksekti,
-
kaç model :| (taksi çıkması olur mu)
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Afacan gereksiz geyiklerini forumun geyik bölümüne gir orada yap oradan da, çıkma !
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Afacan gereksiz geyiklerini forumun geyik bölümüne gir orada yap oradan da, çıkma !
-----------------------------yapma yaa iyi yol gösteriyosun sağolda.. belki başlığı doldurulmuş yazsaydın birileri sana yardım ederdi..
bana yol göstereceğine google ı iyi kullan caney..
http://www.avcilarmekani.com/Forums-file-viewforum-f-39.htm
http://www.hayvandoldurma.com/index.php?PHPSESSID=e0590732a5e4c6e9030aa6075091b76c&topic=14.0
:) sanırım bunlarla irtibata geçmelisin..
-
pm attım hoca.bi bak
-
Afacan @ tarzan yazım hataları olur. ayrıca verdiğin linklerde bir şahin yok,
@ MelancholiTr
Pm cevaplandı,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Afacan @ tarzan yazım hataları olur. ayrıca verdiğin linklerde bir şahin yok,
@ MelancholiTr
Pm cevaplandı,
-----------------------------işine gelmeyenlere afacan, bebe türü laflar ederek kendi egonu mu tatmin ediyon :W
-
bizde vardı çok tozlanıyo diye çöpe attık sanırım (:
-
yav kardeş ya okuman yazman yok ya da cinssin "sanırım bunlarla irtibata geçmelisin.." demek burda şahin var mı demek herifler bu işi yapıyoruz yazmışlar zahmet et oku adamlarla irtibata geç yazmışım.. :| bi durum yok yani bunda..
-
tarzan bunu yazdı:
yurdum üreticileri kuş arabasından ileri gidemeyince böyle anlaşılmalar olması normal. :)bende başlığı okuyunca; acaba dondurulmamış şahin heykeli olur mu ? diye düşündüm bir an :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------tarzan bunu yazdı:
yurdum üreticileri kuş arabasından ileri gidemeyince böyle anlaşılmalar olması normal. :)bende başlığı okuyunca; acaba dondurulmamış şahin heykeli olur mu ? diye düşündüm bir an :D
-----------------------------bide elektrikler gidiyor eriyip canlanıor :W