folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Döngü İçerisinde Kullanılan File_Get_Contents() Problemi (PHP)

Döngü İçerisinde Kullanılan File_Get_Contents() Problemi (PHP)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

for döngüsü oluşturdum ve içerisinde file_get_contents kullanıyorum.

Kod linkteki gibi: https://paste.ee/p/99Kma

Problemim şu:

echo "Sezon:".$s;  kısmı döngüye girerken, file_get_contents döngüye girmiyor ve değişkenin en son değerini kullanarak veriyi çekiyor.

Yani; sezon 1, sezon 2, sezon 3 verilerini çekmesi gerekirken, 3 döngüde de direkt son sezon olan sezon 3'ün verilerini çekiyor.

GusFring tarafından 21/Şub/18 13:53 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Her döngü de $url2 yi yazdırır misin bi? 

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    nevorapat bunu yazdı

Her döngü de $url2 yi yazdırır misin bi? 

Teşekkürler hocam. Sen dedikten sonra kontrol edince, link yazımında hata yaptığımı fark ettim.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 1060 Toplam Mesaj: 3
php bot for döngüsü file_get_contents