folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Doping Adsl Kullanan Var Mı ?

Doping Adsl Kullanan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

merhaba müridler

yaklaşık 2 senedir smile adsl kullanıyorum ve şu an 1 mbit internete aylık 45 tl ödüyorum.verdiğim paraya karşılık aldığım hizmetten memnun değilim ve değiştirecem.

ttnet ya da diğer şirketlerin sunduğu 8mbite kadar olan ve yine 45 tl olan paketleri 15 gb limitinden dolayı kullanmam mümkün değil ama doping adsl in fiyatlarına baktığımda 45 liraya limitsiz 2mbit internet veriyor (yani 1 mbit fiyatına 2mbit internet)

kampanyalar burada : http://www.doping.com.tr/kampanyalar.asp

şimdiden teşekkürler.

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    15 gb olayı hikaye ya 8 aydır kullanıyorm bi kere oldu bütün tbt etkilenmişti ondan beri bi şey olmadı kaç ay geçti.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

netlimitsiz paket kullanıyorum ayda 100-200gb down yapıyorum hızımı 4mbps a sabitlediler bazen 700kbps a çıktı da oluyor normalde

500- 550kbps sabit 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

arkadaşlar örnekler vermişler ama şöyle bir durum var benimde hızımı düşürmediler iki ay kadar oldu, ama bazı bölgelerde de düşürüyorlar, bende düşmedi diye sende de düşmeyecek diye bir durum yok, 2mbit alsan en fazla 200kbps indirirsin bu sana yetecek mi? en iyisi 8mbit'e kadar sınırsız tarifesini seçmek bence, hızın düşer düşmez malesefki şansa kalmış inşallah düşmez. doping iyidir biz satıyoruz kampanyaları da biraz daha akıllıca, sonuçta hepsi telekom üzerinden hat veriyor, not: 8mbit de heryerde aynı değil bende 8mbit kullanıyorum evde max. 600 kbps gördüm, standart downloadlarda 400-450 arası görüyorum

...
Toplam Hit: 964 Toplam Mesaj: 4