folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Doping (İnternet) Hakkındaki Görüşleriniz

Doping (İnternet) Hakkındaki Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

Hacılar şimdi çarşamba günü dopingin 8 megabitt 50gb adil kullanım kotalı ayda 60 + 3tl (modem ücreti) olan pakedine başvurdum. YAlın internet bu arada. Perşembe gelip bağladılar bu günde modemi alıp bağladım fakat adls ışuğı bazen yanıp bazen sönüyor internet ışığı hiç yok. Neyse müşteri hizmetleri filan ardık ettik en sonunda kablodandır filan diyip hata kaydı  oluşturdular falan filan...Ama müşteri hizmetleri biraz başından savuyor gibi.

Asıl mesele nette yorumlara bakınca çoğunluğun memnun olamdığını gödüm. Müşteri hizmetleri vs nerdeyse herkes şikayetçi. Şimdi ben diyorum şözleşmede geçen 7  gün içinde cayma hakkımı kullansam mı? O kadar şikayeti görünce tırstım. 24 ay tahattüt sonra .göte girmesin diye düşünüyorum

Aranızda kullanan, yakınında kullanan tecrübesi olanra soruyorum bi akıl verin iptal edeyim mi etmeyeyim mi bi akıl verin

bide 7 gün içinde iptal edersem herhangi ücret vs ödermiyim ?

Edit : http://www.doping.com.tr/doping_sozlesme.pdf  buda şözleşme ilk sayfada 7 günlük cayma hakkınız vardır yazıyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

bende doping kullanıyrum arkadaşlarımda en fazl şikayet ettiğimz konu nadiren  int yavaşlıyor senin ordaki hattında  bi sorun olabilir

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

ben 24 aylık taahhütü bu ay doldurdum muhtemelen başka bişeye geçecem. bu tip arızalarda müşteri hizmetleri hiçbir işe yaramıyor. defalarca doping yetkililerine söyledim. anket yapıyorlar arada arıyorlar kalite kontrolden müşteri hizmetleri yerine bilgisayar olsa daha iyi. bilgisayarlada arıza kaydı bırakabiliriz.

arıza kaydı olduğunda 2-3 gün heleki hafta sonuna denk gelirsen kesin pazartesiye sarkar. ve kopmayla ilgili sıkıntı yaşıyorsan anında hızını düşürürler. ben şuan 15 mb ulaşılabilirlik hızım var. 12 mb kullanıyorum. hiç kopma olmuyor. ama geçen sene bi ara 1 mb'e düşürmüşlerdi hızımı. sebepte bu hızı kaldırıyormuş. bu kadar cahil ve aptallarla dolu.

fakat;

arıza yaşamadığın sürece memnun kalırsın. aynı ip adresini günlerce kullandığım oluyor. son 1 senedir nette kopma veya yavaşlama hiç yaşamadım. modem resetlediğinde de bağlanamama gibi bi sorunu da yok. faturaları şekerbank hariç çoğu yer +1 tl ücretle alır

ilk aklıma gelenler bunlar. ilk zamanlar biraz uğraştırır ama optimum'u bulduğun zaman bi sorun yaşamazsın. aklına takılan bişey olursa sorabilirsin.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Selanikli
    Selanikli's avatar
    Erkek

hocam ben çalıştım bir ara çağrı merkezlerinde bunların aman diyeyim geçeyim deme yapıcaz yapıcaz diyorlar yapmıyorlar sonra arıyor müşteri küfürü yiyen biz oluyorduk o yüzden bence hiç geçme.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

bende netteki yorumları görünce kıllandım bakalım internet bi rayına oturursa salı gününe kadar düşünürüm ama salı gününe kadar net gelmezsse üyeli iptal etmeyi düşünüyorum. Fiyat olarak en iyisi ama müşteri memnuniyeti umurlarında değil ipnelerin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

sakın öyle birşey yapayım deme, eldekinden olursun.

kötüde olsa küfretsekte ttnet :R reyiz gerisi yalan

varsa cevrende başka servis sağlayıcıları ( süperonline uydunet.. gibi ) onlara yönlendirebilirim.

Toplam Hit: 989 Toplam Mesaj: 6