Doruk.Netin Adsl Hatlara Getirdiği Yasak
-
Bana Bir çözüm göstermenizi istiyorum. Cafem var müşterilerimi kaybediyorum. Adsl hat aldım başta güzeldi ama taki ipim değişinceye kadar. doruknete bağlanmaya çalışıyorum ve aşağıdaki durumla karşılaşıyorum!
* Connecting to irc.doruk.net.tr (6669)
-
Local host: m5 (???.???.?.??)
-
[ irc.doruk.net.tr ] *** Looking up your hostname...
[ irc.doruk.net.tr ] *** Found your hostname
[ irc.doruk.net.tr ] *** If you are having problems connecting due to ping timeouts, please type /quote pong 4AB3A47C or /raw pong 4AB3A47C now.
-
[IRC VERSION]
-
*** You are not welcome on this server (ADSL kullanicilarinin girisi bir süre yasaklanmistir.) Email kline@irc.doruk.net.tr for more information.
-
Closing Link: uheuhuh[ds???-???-?????.adsl.ttnet.net.tr] (You are banned)
-
* Disconnected
Bu olay 100 e kadar sürüyor ama elbet arada bağlanıyo nasıl oluyosa. bana bir care lütfen -
proxy kullanmayı denedin mi?
-
pardon dostum soruyu tama anlamadım aynı sorun bendede var araştırıyorum bir cozum yolu bulursan sanada acıklarım...
-
Proxy doruknete girmiyom denedim. Bnc almak istemiyorum çünkü bana ait bi kanal var çalınabilir. o yüzden bir care bekliyorum.
-
kamaka kanalının adı ne ben koruyabilirim ciddiyim yani kanal düşerse ben alırım şifreyi mailine gönderim merak etme birimiz hepimiz hep,imiz birimiz için
-
mcVatan dostum girebiliyorum doruknete 5-10 dk sürede ama bu süreyi kısaltmak istiyorum.
-
anladım... hıms.. yapabileceğim pekte bişi yok aslında sen doruk net harici hangi serverdasın
-
yakında yeni server açıcam shell satcam beklerim tüm hacker arkadaşlarımızı ve www.digital-team.net hack sitesinin linklini alıcam. 1-2 hafta içinde açılcak
-
kamaka bunlarin hepsi loverin işi dorusu ununda degil aldigim bi duyuma gore bu deyyustler kendi adsl lerini piyasaya surecekmis ondan adsl girislerini yasakladilar kamaka 3 yildir doruktayim sen kimsin bakim bi ara goruselim ?
-
yaw fark etmiyo ben her türlü giriyom doruka :)
benle konuşcaksan /w kamaka yaparsın :)
Toplam Hit: 13675 Toplam Mesaj: 10