folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Dos Komutuyla Hack Etme Sıze Anlatıyorum Buyrun

Dos Komutuyla Hack Etme Sıze Anlatıyorum Buyrun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Dos komut satirinda nbtstat -A komutunu veriyoruz. Basarili Olmussak: NetBIOS Remote Machine Name Table Name Type Status --------------------------------------------- ^M0REBID <00> UNIQUE Registered VIRTUAL COMPUTE<00> GROUP Registered ^M0REBID <03> UNIQUE Registered MAC Address = 44-45-53-54-00-00 gibi bir cikti almamiz gerekir. Burada ^MOREBID bilgisayarin ismidir. Bizim icin önemli olan da bu. c- Windows dizininin altinda lmhosts isminde bir dosya olusturuyoruz. ("Edit lmhosts" komutuyla) Eger ki daha önceden lmhosts dosyasi varsa bile yapacagimiz is: x.x.x.x ^MOREBID satirini eklemek (x.x.x.x IP adresi, ^MOREBID bilgisayarin adi) d- Simdi de dos komut satirinda nbtstat -r komutuyla lmhosts dosyasina eklediklerimizi networkumuze tanitiyoruz. e- Simdi Windows'a dönme zamani. Baslat/Bul/Bilgisayarlar menusunden UNIQUE adini vererek (Yukarida ekran ciktisinda ^MOREBID <00> UNIQUE Registered satirindaki Unique) bilgisayari aratiyoruz. Bu islemler yaptiktan sonra bilgisayar bulunuyor. Bilgisayar seklinin uzerine cift tiklayip harddiskini görebiliyoruz. Not: Bu olay kirmak istediginiz ana bilgisayarin dosya paylasimina acik olmasi durumunda calisir . bu bır alıntıdır  sevgılı kardeşimin bana verdığı konudur

kardeşlerım bugunden sonra artık bulduğum bılgılerı sızınle paylaşacam ama lutfen bırbırımızı kırmıyalım lutfen eğer bunu yapacaksanız bundan sonra bıldığım butun konuları sızınle paylaşacağım

aslında yukardakı zor bır şey yenı başlayanlar kıvrak zekalrını kullanırsa belkı onlarda yaparlar

kolay gelsın

CeLeKatireJeotuzbeş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Bu yoldan bır gıtmeye çalışın eğer bır yerde  takılırsanız sıze yardımcı olacam saygılar

CeLeKatireJeotuzbeş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaanabak
    kaanabak's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    valla ben yeni ilgi duymaya başladım bu olaylara o nedenle çok saol kardeş..

"Less is More"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodless
    bloodless's avatar
    Erkek

böyle uyduruk şeylerle vakit geçirmeyin!

işmi yani paylaşıma açık pc lere girmek

etikete gerek yok tanıyan bilir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    Essential net tool kullanırım daha iyi :D

Life's been getting harder, but I'm hanging in there
Toplam Hit: 1839 Toplam Mesaj: 5