folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Dos Ortamından Web Sitelerine Bağlanmak

Dos Ortamından Web Sitelerine Bağlanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khalelstone
    khalelstone's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben dos ortamından web sitelerini görüntülemek için bir program arıyorum.

Nasıl yapılacağını, Elinde olan varsa yada download edebileciğim linki gönderirse sevinirim...

khalelstone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risperdal
    risperdal's avatar
    Erkek

windows için bilemiyecem ama linux da shell üzerinde

links www.tahribat.com

gibi gezinebilirsin

ss:

Özgür iradeydi şeytanım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    komut istemine telnet yaz. telnete bağlanır.sonra open  ipno şeklinde ipyi girersen ip ye bağlanır.tüm sitelerin ipleri vardır.Onları bularak istediğin siteye bağlanmayı deneyebilirsin.telnetin diğer komutlarını öğrenmek için help yaz. bide bildiğim internet ile ilgili iki komut var, biri ping diğeri de netstat. onla ilgili yardım almak içinde netstat/? deneyebilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

wget ile bağlanabilirsin hoca ama bağlanmaktan kasıt gösterme değil dosya cekmek...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 4