Dostan Ping Atma(Çoğunuz Bilirsiniz Ama Yine De Yazıyım)
-
dediğim gibi çoğunuz bilirsiniz ama bilmeyen arkadaslar olabilir.onun için yzıyorum
çalıştır cmd.exe
sonra cd..(2 kere)
sonra
ping www.hedefsite.com
etkilidir.
-
ping -t var bu ctrl c yapmadan durmaz.
ping -a networkde host adını çözer.
ping -a 192.168.1.155 gibi (localden bir ip)ping -l paketin boyutu
ping -l 65500 www.google.comping -i Tine To Live değeri
ping -i www.google.com
-
bu arada pingle hiçbiyeri düşüremezsiniz
-
paketten kasıt; karşıki hostun ağ içinde olup olmadığını kontrol etmek için, çok küçük boyutta veri yollanır, ve geri dönmesi beklenir. odur yani. paket boyutunu artırıp en fazla network trafiği yaratırsın. onu da bir makineyle yapman çok zor.
-
TMT denen bir tim var,bilirsin belki de.onlara ping atarak hosltarını degistirmek zorunda bıraktık.
tabi ki çok sayıda kişinin bunu yapması etkili oldu.
bundan hariç tek kişilik saldırlarda etkisiz deildir.
misyoner sitelere host attırdıım zamanlar da oldu.ama bir genelleme yaparsak senin soylediğin dogru ir2
-
ya zumsuk şöle bi nane bak sen bi siteye girerken mesela google.com yazıon google.com a bi paket yolluon sen yolladıktan sora google.com da sana yollaması lazım ki site görünsün sen bu paketleri çok hızlı bir şekilde yollarsan google.com da sana çok hızlı paket yollamak zorunnda kalır ve bi süre sora paket yollayamaz hale gelir( not normal bi ping le olmaz google.com a hiç bişi iolmaz ) :DD:D
-
peki en iyi ddos aracı ne dir hangi yöntemle site daha çabukl iner hangi programla
-
bak bunu otomatiği al :)
cmd de iken
cd..
Cd..
seklinde C:\ a gelene kadar yaz
Sonra
Copy Con x.Bat
ping siteadresi
x.bat
^z
Bunu yaptiğinizda 1 dosya kopyalandi diyecektir
bir bat dosyasi bunun icindeki kodlara bakacak olusaniz notdefteri ile baka bilirsiniz.
sonra x.bat yazin :) dongu seklind kendini tekaralasin. -
fl00d arkadas bnun için en iyi araclar denyo ve antirus.ama ben genellikle antirs kullanıyorum.
-
BeyazSeytan bunu yazdı:
bak bunu otomatiği al :)
cmd de iken
cd..
Cd..
seklinde C:\ a gelene kadar yaz
Sonra
Copy Con x.Bat
ping siteadresi
x.bat
^z
Bunu yaptiğinizda 1 dosya kopyalandi diyecektir
bir bat dosyasi bunun icindeki kodlara bakacak olusaniz notdefteri ile baka bilirsiniz.
sonra x.bat yazin :) dongu seklind kendini tekaralasin.
nedir bu? -
Bat biliyorsunuz dos toplu islem dosyalarinin uzantisi.
Burada bir bat icinde dongu kurdum surekli kendini calistirip ping atar.seklinde dusune bilirsin.