Dostlarımızı Unutmayalım!!!
-
Merhaba Arkadaşlar duyarlı insanlar, soğuklar geldi çattı sokakta yaşayan hayvanlar, kediler , kuşlar yiyecek bulmakta zorlanıyor elinizde bulunan su damacanasını pencere gibi kesin içine mama/ artık yemek bırakın yağmur ve kardan etkilenmeden mama yiyebilsinler.
5 litrelik şişelerde de olabilir.
-
elimden gelen yardımı yapıyorum gerek evimdeki yoldaşım köpeğime gerekse sokaktaki barınaktaki yanlızlara
-
bir tavsiye damacananın kenarlarını yakınız efem hayvanların derilerini kesebilir...
-
akmarky bunu yazdı
bir tavsiye damacananın kenarlarını yakınız efem hayvanların derilerini kesebilir...
Tavsiyen için teşekkürler güzel bir tavsiye eywallah kardeşim ;)
-
Güzel fikir 5 litrelik boş şaşal olacaktı yarın yapayım bunu
-
Duyarli olalim up.
-
Guzel fikirmis bende 2 kopek var sokagada birakayim bi tane boyle tesekurler.
-

Öyle dinle, ibadetle falan işim yok. Facebook'ta gördüm paylaşayım dedim. Kedi köpek sevmeyen insanları zaten hiç anlamam...
-
kazasker1 bunu yazdı
Öyle dinle, ibadetle falan işim yok. Facebook'ta gördüm paylaşayım dedim. Kedi köpek sevmeyen insanları zaten hiç anlamam...
kedi köpek sevmeyenler genelde bildiğin yobaz tipler hocam. Günah der köpeğe yaklaşmazlar bu lavukların nasıl bir inanışları varsa aq beyinsizlerinin.
Jahr kardeşim güzel bir konu takdir ettim :)
rappermcs tarafından 27/Kas/14 09:00 tarihinde düzenlenmiştir -
rappermcs bunu yazdıkazasker1 bunu yazdı
kedi köpek sevmeyenler genelde bildiğin yobaz tipler hocam. Günah der köpeğe yaklaşmazlar bu lavukların nasıl bir inanışları varsa aq beyinsizlerinin.
Jahr kardeşim güzel bir konu takdir ettim :)
Şafi mezhebindekiler köpeğe dokununca abdesti kaçıyor (namaz abdesti) mevzu bu
sanki 24 saat abdestli geziyor pezevenk de köpeği lânetliyor :)
Bu şuna benziyor ulan domuz eti yemek haram ama domuzu lânetliyor ya bazı mallar ona benzedi
-
Kapinin onune plastik kapla su veya mama koydugumda ertesi gun bakiyorum yerinde yeller esio 1 oldu 2 oldu 3.de bi baktim suriye sicmigi plastik toplayici bi adam suyu dokup plastigi torbasina atip gidiciek sirtina sirtina celik jopla indirdim 3 4 tane aglayarak kacti :D boyle ibnelere karsi dikkatli olun imkaniniz varsa plastik kabi delip celik telle bi yere direge veya agaca baglayin.