Dostlugun Da Böylesi (Çok Dokunaklı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İki arkadaş varmış. ßiri cok saf diğeri kurnaz.

Yedikleri içtikleri coculukları hiç ayrı geçmemiş.

ßüyüyünce Yolları ayrılmıs iş hayatı malum.

İlk başta ikisinin işleri çok iyiymiş.Sonradan Kurnaz olanın şirketi iflas eşiğine gelmiş..

Tek çare olarak Dost bildiği arkadaşından  yardım istemek kalmış .ßiraz borc para istemiş..

Adı üzerinde saf olan arkadaşının durumunu görünce dayanamamış kendisinide zora sokucak meblagları arkadaşına tereddüt etmeden vermiş..

Zaman geçmiş Kurnaz olan şirketini kurtarmış işlerini büyütmüş daha zengin hale gelmiş.

Kurnaz olan bu sefer saf arkadaşının nişanlısına dikmiş gözünü.

Sonunda dayanamamış Kurnaz olan arkadaşına ' nişanlını çok seviyorum deliler gibi aşığım onu benim için bırakırmısın' demiş.

Saf olan çok etkilenmiş arkadaşından sırf onu üzmemek için ayrılmış nişanlısından ( saf çünkü)

Günler Ayları Aylar Yılları kovalamış . Safın işleri bozulmuş şirketini satmış eskiden onun olan şşirkette işçi olarak çalışmaya başlamış.

Şirket işci cıkarmaya başlamış ve saf işten çıkarılmış..

Saf hiç tereddüt etmeden Can dostunun ona yardım edicegini düşünerek yanına gitmiş ve iş talebinde bulunmuş.

Can dostu ona sırtını dönerek burda çalışamazsın demiş :(

Saf bir anda yıkılmış evine doğru yürürken bir adam önünü kesmiş 'Acilen ilac almam gerekiyor paraya ihtiyacım var borc verırmısın' demiş..

Saf cebinde kalan son parasınıda adama vermiş..

zaman geçmiş  saf isportacılıkla gecinirken birgün o ufacık iyilik yaptıgı adam vefat etmiş bütün varını yoğunu safa bırakmış..

Zaman geçmiş saf o kadim bildiği dostuna inat ,onun şirketinin karsısında bir ev almış.

Bir gün evin zili çalmış ,Yaşlı bir teyze bir lokma ekmek istemiş SAf 'Gel teyze benle birlikte kal sen yemek yaparsın birlikte yaşayıp gideriz ' diyerek yardım elini uzatmıs.

Zaman ilerlemiş bizim saf bir kız bulmuş evlenecekleri gün yaklaşmış DAvetiyeleri göderirken kadim dostuna da göndermiş öcünü almak için.

Düğün töreni gelmiş tam imzayı atacagı vakit saf ayaga kalkmış mikrofonu eline almış..

ßaşlamış anlatmaya bir gün yardım ettiği o arkadaşını yüzüstü bıraktıgını ne nişanlısını çaldıgını...

Kurnaz olan dayanamamış mikrofonu almış safın elinden oda!!

Ewet senden borç aldım Çünkü Sen beni reddetmicek tek adamdın..

Ewet seni nişanlından ayırdım çünkü o kızı sana layik görmedim o bir sokak kızıydı..

Ewet seni işe almadım Seni canım dan çok sevdiğim arkadaşımı emrim altında çalıştıramazdım..

Onun için seni işe almadığım gün babamı yolladım sana.. ona yardımcı ol diye mirasını bırakacak sebebi olsun diye ve bıraktı..

Annemi yolladım Yanına sana yaptıklarımı bıraz olsun dindirsin sana destek olsun diye 

bügün evlendiğin kız ise benim öz kardeşim...Sende benim can dostumsun . Diyerek ...........................

Sonu olmadı ama baya dokunaklı geldi bana ...Yazmak istedim. ßöyle dostlar varmı acaba .

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    hoca cok basit hikaye ya :) yinede sagol

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    geyikle alasını çözemedim genele yazsaydın ya hocam daha iyi olardı.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ßen kimse okumaz die olesine gondert dedim okyan varmış :)

Sagolun okudunuz icin :P 

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Güzelmiş..
Toplam Hit: 1151 Toplam Mesaj: 5