folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Dosya Arsivine Crack Ve Serail De Ekleseniz

Dosya Arsivine Crack Ve Serail De Ekleseniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swain
    swain's avatar
    Erkek
    dosya arsivinden kaspersky i indirdim fakat serail turu b? dosya istiyo arad?m ama bulamad?m bunlari da koysaniz super olucak dowloadlarla beraber
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dikkate alınacaktır sanıyorum!Sen hangi versiyonu kullandığını söylersen ben yardımcı olabilirim crack konusunda.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

gel icq ya verim

165478117

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swain
    swain's avatar
    Erkek
    beyler ben buldum crackini ama daha farkli sorunlar cikti
    1. si kaspersky explorer i da etkiliyo serial dosyasini koymadan once explorer ve msn exploreri kullanilmaz hale getirmisti
    seral dosyasini bulduktan sonra duzeldi fakat o kadar cok seyi banliyo ki bu sitede dahi bi cok bolumu acamiyorum
    kaspersky in exploreri denetleme ozelligini nasil kapatabilirim bilginiz var mi ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ouz
    Ouz's avatar
    Erkek
    Gerçek anlamda bir crack, serial arşivi şart. Öncelikle guncel ve sürekli kullanılan programların cracklerine yer verilirse daha çok işe yarar. Ör: WinRAR 3.20 TR (40 Günlük Deneme Sürümü) full istiyoruz kardeşim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Aslında süper olur fakat:D

serverdan o dakka atılırz..

dünya kadar site var. bi seral bi crack koysalarda anında telefon edip kapattırsak siteyi dien.. böle şerefsiz bi ortamda malesef.. yoksa bende isterim sizin kadar koymayı.. 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ouz
    Ouz's avatar
    Erkek

Baska server üzerine kursak :) ismi baska olsa veya paylassak, fena olmazmi ;) neyse boş verin yine gevürlardan alıcaz!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ya a.k. her gün başka başka programların başka başka sürümleri çıkıyor hem ne güzel cracks.am cracks.ws varken...Her kes kendi işini yapsın dimi.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 2022 Toplam Mesaj: 8