Dosya Arsivine Crack Ve Serail De Ekleseniz
-
dosya arsivinden kaspersky i indirdim fakat serail turu b? dosya istiyo arad?m ama bulamad?m bunlari da koysaniz super olucak dowloadlarla beraber
-
Dikkate alınacaktır sanıyorum!Sen hangi versiyonu kullandığını söylersen ben yardımcı olabilirim crack konusunda.
-
gel icq ya verim
165478117
-
beyler ben buldum crackini ama daha farkli sorunlar cikti
1. si kaspersky explorer i da etkiliyo serial dosyasini koymadan once explorer ve msn exploreri kullanilmaz hale getirmisti
seral dosyasini bulduktan sonra duzeldi fakat o kadar cok seyi banliyo ki bu sitede dahi bi cok bolumu acamiyorum
kaspersky in exploreri denetleme ozelligini nasil kapatabilirim bilginiz var mi ?
-
Gerçek anlamda bir crack, serial arşivi şart. Öncelikle guncel ve sürekli kullanılan programların cracklerine yer verilirse daha çok işe yarar. Ör: WinRAR 3.20 TR (40 Günlük Deneme Sürümü) full istiyoruz kardeşim.
-
Aslında süper olur fakat:D
serverdan o dakka atılırz..
dünya kadar site var. bi seral bi crack koysalarda anında telefon edip kapattırsak siteyi dien.. böle şerefsiz bi ortamda malesef.. yoksa bende isterim sizin kadar koymayı..
-
Baska server üzerine kursak :) ismi baska olsa veya paylassak, fena olmazmi ;) neyse boş verin yine gevürlardan alıcaz!
-
Ya a.k. her gün başka başka programların başka başka sürümleri çıkıyor hem ne güzel cracks.am cracks.ws varken...Her kes kendi işini yapsın dimi.
Toplam Hit: 2022 Toplam Mesaj: 8