Dosya İndirirken Bağlantım Kesiliyor
-
Dosya indirirken özellikle torrentte 700-800 ü gördüğümde internet bağlantım gidiyor laptopu resetlemeden gelmiyor.
Abim ısındığı için oluyor dedi.
Sizce neden olabilir?
-
bendede bağlantı kopuyor 16mbit kullanıyorum özellikle online oyun oynarken bağlantı 1-2 saniye kopup geri geliyor buda oyundan atılmama neden oluyor
video felan izlerkende 1-2 saniye kopuyor videonan dolması yarım kalıyor sayfayı yenilemeden devam etmiyor
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------bendede bağlantı kopuyor 16mbit kullanıyorum özellikle online oyun oynarken bağlantı 1-2 saniye kopup geri geliyor buda oyundan atılmama neden oluyor
video felan izlerkende 1-2 saniye kopuyor videonan dolması yarım kalıyor sayfayı yenilemeden devam etmiyor
-----------------------------bu amk dumun ttneti yüzünden hocam. Göt oğlanları desteklemiyor destekliyor diyorlar. Eğer sözleşme yapmadıysan ara hızını 8 mbps ye düşür.
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------bendede bağlantı kopuyor 16mbit kullanıyorum özellikle online oyun oynarken bağlantı 1-2 saniye kopup geri geliyor buda oyundan atılmama neden oluyor
-----------------------------benim internette alakalı değil.
Ethernet kartında sorun kopunca reset atmadan gelmiyor geri.