folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Dosya İndirirken Bağlantım Kesiliyor

Dosya İndirirken Bağlantım Kesiliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Dosya indirirken özellikle torrentte 700-800 ü gördüğümde internet bağlantım gidiyor laptopu resetlemeden gelmiyor.

Abim ısındığı için oluyor dedi.

Sizce neden olabilir?

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

bendede bağlantı kopuyor 16mbit kullanıyorum  özellikle online oyun oynarken bağlantı 1-2 saniye kopup geri geliyor buda oyundan atılmama neden oluyor 

video felan izlerkende 1-2 saniye kopuyor videonan dolması yarım kalıyor sayfayı yenilemeden devam etmiyor 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

bendede bağlantı kopuyor 16mbit kullanıyorum  özellikle online oyun oynarken bağlantı 1-2 saniye kopup geri geliyor buda oyundan atılmama neden oluyor 

video felan izlerkende 1-2 saniye kopuyor videonan dolması yarım kalıyor sayfayı yenilemeden devam etmiyor 

bu amk dumun ttneti yüzünden hocam. Göt oğlanları desteklemiyor destekliyor diyorlar. Eğer sözleşme yapmadıysan ara hızını 8 mbps ye düşür.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

benim internette alakalı değil.

Ethernet kartında sorun kopunca reset atmadan gelmiyor geri.

İmza...
Toplam Hit: 1324 Toplam Mesaj: 4