folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Dosya Kitleme Programı (Aranıyor)

Dosya Kitleme Programı (Aranıyor)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İyi akşamlar, ben herhangi istediğim klasor veya dosyaya erişimi engelleyecek, bunu çok kolay ve kısa surede yapacak basit bir program arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Folder Lock programin adi ,ama bu tip programlari kullanmani pek tavsiye etmem :) onun yerine winrar ile depola ve sifre koy,ayrica dosya isimlerinide gosterme...kullanacagin zaman depoladigin icin hizli sekilde unrar edip kullan :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek
    folder access kullanmanı özellikle tavsiye ederim çok kullanışlı bir program.;))

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    hacı prg sizde bir yöntem var ama bu gizleme üzerine  bir klasor olutur   ve F2 bas   sonra Alt+0160   yap    sonrada  klasore yantıkla özelliklerden
    özelleştir  ordan simge değiştir simgelerin içinde bom boş birsimge var göremedim dersen kilit resminin yanında   o bom boş gif sec ve bukadar artık kalasorumuz gizli :)

onekine?
Toplam Hit: 827 Toplam Mesaj: 4