folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Dosya Kurtarma Hakkında..

Dosya Kurtarma Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

Bilgisayarıma format attım. Acele ile attığımdan resimleri yedeklemeyi unutmuşum.. Diski 2 ye ayırmıştım (C:70, D:160 dı). Format attıktan sonra da aynı şekilde ayırdım lâkin resimleri yedeklemediğimi D'yi 100 GB kadar doldurduktan sonra anladım. Öncesinde 50 GB kadar vardı resimler C deydi. C' ye sadece Windows ve office kurdum önceki gibi..

Dosyaları Recovery My Files le taratarakkurtarabilir miyim? Bilgiler doğrultusunda cvp verecek müridlere şimdiden teşekkür ediyorum...  

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumsearch.asp

kurtarma yaz bak neler neler çıkıyo

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tavsiyem,

baska bir bilgisayara ikinci bir hdd olarak tak veri kurtarmak istedigin harddiski

bilgisayara veri kurtarma programlarindan bi tanesini yukle tam surum olanlari, raw recovery secenegini secerek tarattir.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

tavsiyem,

baska bir bilgisayara ikinci bir hdd olarak tak veri kurtarmak istedigin harddiski

bilgisayara veri kurtarma programlarindan bi tanesini yukle tam surum olanlari, raw recovery secenegini secerek tarattir.

-----------------------------
    hocam dediğin gibi yaptım ama

benim burda merak ettiğim nokta ntfs dosya sisteminde hızlı biçimlendirme yapılarak disk partlara ayrıldığında söz konusu parlarda sadece sürücü harfleri mi önemli olan yoksa biçimlendirilen kadar kısımdan sonraki sektörlere mi yazılıyo diğer part yani biçimlendirmenin sadece yer açma mantığı olduğunu biliyoruz buna göre acaba ben d yi doldururken önceki c nin üzerine yazmışmıyımdır? 

bunu öğrenmek bana 3 katı kadar zaman kazandırabilir bildiğiniz gibi data kuratarma işi saatler alıyo

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek
    Arkadaşım benim sana tavsiyem EasyRecovery Professional olacak. Ben Bir kamu kuruluşunda çalışıyorum çalıştığım bu kuruma ait bir proğramı aynı senin anlattığın şekilde yedek almadan format attım bölümleride sildim tekrardan bölüm oluşturup win kurdum sonra baktımki proğram gitmiş 4 yıllık çalışma püf olmuş bende yukarda ismini verdiğim proğramla hepsini kurtardım şu anda hiç bir problem olmadan çalşıyor. ama bu proğramın resimleri kurtarıp kurtramadığını bilmiyorum onuda denemek lazım

Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kuıtsaldır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    en iyisi hangisdir sizce ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Veri kurtarmayı denemiş biri olarak hiçbir program düzgün çalışmadığını sölemek isterim heleki format atılmış bir bilgisayara full programlarda dahil herşeyi denemiştim zamanında ama malesef olmuyor.Eğer çok çok değerliyse gidip veri kurtarma merkezine orda analiz için 60 $ ödiceksin daha sonra adamlar sana 550 $ ile 2500 $ arasında bir bütçe çıkarıcak fazla gelebilir fakat bu işler böyle veriler bir kere kolay kurtulsaydı herkes full programı çeker 60 $ analiz derdi.Bide 250 $ alırdı bedavadan köşeyi dönerdi :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    veri kurtarma merkezleri nasıl yapıyor peki?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Onlar piyasadaki programlarla yapmadıkları kesindir.Onların kendi mühendislerinin yazdığı programlar ve HEX değerleriyle uğraşarak veriler kurtarılabilmekte.Ayrıca http://www.arkadasbilgisayar.com/TR/urunler/bvg_group_urunleri/flash_recovery_tool/ şu linki incelersen mesela orda bir chip var o chip ve içindeki yazılım sayesinde veriyi kurtarabilir.Bunun gibi birçok chip mevcut.. Ama ben yinede şansımı denim diyosan Ontrack EasyRecovery 6.0.17 http://rapidshare.com/files/54263625/easyrecovery.professional.v6.1.rar linkini verim programla bir dene..
Toplam Hit: 1199 Toplam Mesaj: 9