Dosya Kurtarma İşlemi
-
Merhaba müridler,
Uzun zamandır yazdığım web projesini bugün hayata geçirecektim, hosting sürekli sorunlar verdi.
Siteyi çalıştırabilmek için çeşitli şeyler denedim, en son olarak da siteyi publish etmeden direkt olarak attım ve ardından "yanlışlıkla" bütün projeyi shift + delete yaparak sildim...
En son yedeği 08.03.2011 tarihinde almışım fakat o günden bugüne çok fazla kod yazmıştım, şu an File Scavenger programı ile uzun tarama başlattım ama bir şey bulamayacak gibi görünüyor.
O dosyaları bulmam lazım, program önerisi olan var mıdır?
Ya da Kadıköy'e Yazıcıoğlu'nda bir yere falan gitsem, dosyalarımı kesin geri getirebilirler mi?
-
recovery my files var meşhurdur. ben resimlerimi uzun uğraşlar sonucunda kurtarmıştım.
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------
recovery my files var meşhurdur. ben resimlerimi uzun uğraşlar sonucunda kurtarmıştım.
-----------------------------Sağ ol hocam denicem...
-
magic recovery, en iyisidir benim kanimca.
-
En iyisi hepsini bi dene sen.Bir de recuva var onu dene.Kodların gitmesini anlarım fena acı verir :( geçmiş olsun.
-
Hiçbiri sonuö vermedi malesef...
-
wking bunu yazdı:
bunu dene hocam ;http://www.data-recovery-software.net/Data_Recovery_Download.shtml -
wking bunu yazdı:
-----------------------------dosya kurtarma programları tırttır hocam prof olarak kurtarma yapamazsın kadıköyde vizyon var uzmanlar bu işte götür 2 gün sonra alırsın kötü bir durum geçmiş olsun
Rıhtım Cad. Başçavuş Sok. Yazıcıoğlu İşhanı
Kat:2 No:37 Kadıköy İstanbul -
@neonell Yok hocam o da sonuç vermedi malesef.
@DevilKingtr Hocam bilgisayarı 2 gün bırakamam ama yine de teşekkürler. Artık 2 hafta geriden tekrar kodlamaya başlicam.
Yardımcı olanlara teşekkürler...