folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Dosya Paylaşım Sitesi [Bir Yandex Projesi]

Dosya Paylaşım Sitesi [Bir Yandex Projesi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

a

Daha önceden yapmış olduğum Google Drive ile Dosya Paylaşım Sitesini bu sefer Yandex ile yaptım.

Biraz daha basit oldu Google Drive'a göre...

Yandex'e attığımız dosyaların linkini (ÖRNEK) veritabanına kaydettikten sonra bir takım işlemler ile kullanıcıyı disk.yandex'e yönlendirmeden direkt olarak dosyayı indirmesini sağlıyoruz.

Buna ek olarak bc.vc ve adf.ly kısaltma linklerini otomatik oluşturarak kazanç sistemi yapabiliyoruz.

Ufak bir önlem olarak da (atlatılabilir) bv.vc ve yahut adf.ly adresinden gelmediğimiz sürece download yapamıyoruz. (ÖRNEK)

Belki ilerde vaktim olursa tasarım konusunda (evet tasarım bilmem ben kod yazarım. :) ) ilerlersem bir site açabilirim.

Ufak da olsa link kısaltma servislerinden biraz gelebilir.

Site : http://torrent.koding.com

Not1: Sitede örnek amaçlı Daft nickli müritin dosyalarını da ekledim.

Not2: Yanlış anlaşılmasın konuyu siteye girip dosyaları indirip bana gelir sağlamanız için değil öneri ve tasarım konusunda destek için açtım.

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı

a

Daha önceden yapmış olduğum Google Drive ile Dosya Paylaşım Sitesini bu sefer Yandex ile yaptım.

Biraz daha basit oldu Google Drive'a göre...

Yandex'e attığımız dosyaların linkini (ÖRNEK) veritabanına kaydettikten sonra bir takım işlemler ile kullanıcıyı disk.yandex'e yönlendirmeden direkt olarak dosyayı indirmesini sağlıyoruz.

Buna ek olarak bc.vc ve adf.ly kısaltma linklerini otomatik oluşturarak kazanç sistemi yapabiliyoruz.

Ufak bir önlem olarak da (atlatılabilir) bv.vc ve yahut adf.ly adresinden gelmediğimiz sürece download yapamıyoruz. (ÖRNEK)

Belki ilerde vaktim olursa tasarım konusunda (evet tasarım bilmem ben kod yazarım. :) ) ilerlersem bir site açabilirim.

Ufak da olsa link kısaltma servislerinden biraz gelebilir.

Site : http://torrent.koding.com

Not1: Sitede örnek amaçlı Daft nickli müritin dosyalarını da ekledim.

Not2: Yanlış anlaşılmasın konuyu siteye girip dosyaları indirip bana gelir sağlamanız için değil öneri ve tasarım konusunda destek için açtım.

e hocam 100 tane yandex hesabı açıp dosyaları ona pload etsek her biri 10 gb olursa hesaplar toplamda 1 tb eder. filmleri buradan paylaşırız. sınırsız bir film arşivi yaparız yandex olduktan sonra: millet de anlamaz yandex olduğunu.

biraz hızlı yazdım cümleler devrik olabilir :)

eline sağlık hocam

myblackworldweb tarafından 21/Haz/13 17:45 tarihinde düzenlenmiştir

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

iyi de bunlar torrent :|

diğer formatlar da varmış.

SUPERBICO tarafından 21/Haz/13 18:47 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam yandex olanları bir türlü indirmeye başlatamadım. Bende mi sorun var acaba. b.vc de reklamı geç dedikten sonra sürekli bağlanmaya çalışıyor en sonunda da gateway timed out hatası veriyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam yandex olanları bir türlü indirmeye başlatamadım. Bende mi sorun var acaba. b.vc de reklamı geç dedikten sonra sürekli bağlanmaya çalışıyor en sonunda da gateway timed out hatası veriyor.

şuan sorun yok bende çalışıyor. Chrome + FF

myblackworldweb

başka fikirlerde var yandex için aklımda zamamım olursa yapacağım. :)

İmza...
Toplam Hit: 1495 Toplam Mesaj: 5