Dosya Paylaşım Sitesi [Bir Yandex Projesi]
-
Daha önceden yapmış olduğum Google Drive ile Dosya Paylaşım Sitesini bu sefer Yandex ile yaptım.
Biraz daha basit oldu Google Drive'a göre...
Yandex'e attığımız dosyaların linkini (ÖRNEK) veritabanına kaydettikten sonra bir takım işlemler ile kullanıcıyı disk.yandex'e yönlendirmeden direkt olarak dosyayı indirmesini sağlıyoruz.
Buna ek olarak bc.vc ve adf.ly kısaltma linklerini otomatik oluşturarak kazanç sistemi yapabiliyoruz.
Ufak bir önlem olarak da (atlatılabilir) bv.vc ve yahut adf.ly adresinden gelmediğimiz sürece download yapamıyoruz. (ÖRNEK)
Belki ilerde vaktim olursa tasarım konusunda (evet tasarım bilmem ben kod yazarım. :) ) ilerlersem bir site açabilirim.
Ufak da olsa link kısaltma servislerinden biraz gelebilir.
Site : http://torrent.koding.com
Not1: Sitede örnek amaçlı Daft nickli müritin dosyalarını da ekledim.
Not2: Yanlış anlaşılmasın konuyu siteye girip dosyaları indirip bana gelir sağlamanız için değil öneri ve tasarım konusunda destek için açtım.
-
pSkpt bunu yazdı
Daha önceden yapmış olduğum Google Drive ile Dosya Paylaşım Sitesini bu sefer Yandex ile yaptım.
Biraz daha basit oldu Google Drive'a göre...
Yandex'e attığımız dosyaların linkini (ÖRNEK) veritabanına kaydettikten sonra bir takım işlemler ile kullanıcıyı disk.yandex'e yönlendirmeden direkt olarak dosyayı indirmesini sağlıyoruz.
Buna ek olarak bc.vc ve adf.ly kısaltma linklerini otomatik oluşturarak kazanç sistemi yapabiliyoruz.
Ufak bir önlem olarak da (atlatılabilir) bv.vc ve yahut adf.ly adresinden gelmediğimiz sürece download yapamıyoruz. (ÖRNEK)
Belki ilerde vaktim olursa tasarım konusunda (evet tasarım bilmem ben kod yazarım. :) ) ilerlersem bir site açabilirim.
Ufak da olsa link kısaltma servislerinden biraz gelebilir.
Site : http://torrent.koding.com
Not1: Sitede örnek amaçlı Daft nickli müritin dosyalarını da ekledim.
Not2: Yanlış anlaşılmasın konuyu siteye girip dosyaları indirip bana gelir sağlamanız için değil öneri ve tasarım konusunda destek için açtım.
e hocam 100 tane yandex hesabı açıp dosyaları ona pload etsek her biri 10 gb olursa hesaplar toplamda 1 tb eder. filmleri buradan paylaşırız. sınırsız bir film arşivi yaparız yandex olduktan sonra: millet de anlamaz yandex olduğunu.
biraz hızlı yazdım cümleler devrik olabilir :)
eline sağlık hocam
myblackworldweb tarafından 21/Haz/13 17:45 tarihinde düzenlenmiştir -
iyi de bunlar torrent :|
diğer formatlar da varmış.
SUPERBICO tarafından 21/Haz/13 18:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam yandex olanları bir türlü indirmeye başlatamadım. Bende mi sorun var acaba. b.vc de reklamı geç dedikten sonra sürekli bağlanmaya çalışıyor en sonunda da gateway timed out hatası veriyor.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam yandex olanları bir türlü indirmeye başlatamadım. Bende mi sorun var acaba. b.vc de reklamı geç dedikten sonra sürekli bağlanmaya çalışıyor en sonunda da gateway timed out hatası veriyor.
şuan sorun yok bende çalışıyor. Chrome + FF
başka fikirlerde var yandex için aklımda zamamım olursa yapacağım. :)