Dosya Rarlama
-
Müritler elimde 8gb'lık ISO dosyası var. Flask Belleğimin hafızası 7gb. Geçen fotoğraf arşivini rarlayınca boyutu küçülür düşüncesiyle rarlayıp yarım saat civarı beklemiştim. Beklediğimle kaldım(küçülmedi...). ISO doyasını rarlarsam boyutunda bir değişme olur mu flask belleğe atabilsem yeterli. Olmayacaksa boşa beklemek istemiyorum.
-
up
-
Önemli olan iso, bak, bok olması değil dosyanın ne dolduğudur. Yani iso paketinin içindeki dosyalar sıkıştırılmış ise (%100 öyledir) winrar ile falan götünü yırtsan sıkışmaz. Yapabileceğin şey eğer iso dosyasındaki şey oyun falan ise onu bilgisayarına kurup daha sonra NSIS veya innosetup ile lzma2 tipinde sıkıştırmak olur.
-
Parçalı atabilirsin rarda ciltlere böl kısmından ayarlayabilirsin.
-
Esd sıkıştırma yap hocam. Windows 8 ve 8.1 de destekliyor da öncesini bilmiyorum. Bu sayede bayağı bir alandan tasarruf edersin.
-
http://www.gezginler.net/indir/kgb-archiver.html
bununla anasını bile ağlatırsın ama biraz fazla beklersin aklında bulunsun
-
7z bi dene bakalım belki işe yarar ama yinede o usb ye sıgmaz partta böl derim
KaptaN tarafından 22/Haz/15 17:59 tarihinde düzenlenmiştir -
sıkıştırma içeriğe bağli hocam arkadaşların da dediği gibi.
metin belgesidir , oyun dosyasıdır , programdır
bunlar sıkışır.
mp3 tür video filmdir flv dir avidir. bunlar 1 gram bile sıkışmaz zaten .mp3 veya .mp4 gibi formatlar zaten sıkıştırma formatıdır.
-
Winuha ile dene hocam :) yüksek sıkıştırma yaparsan uzun Sürer ama iyi sıkıştırır .. Açması da uzun olur..