Dosya Ripleme
-
Arkadaşlar uharcgui programını kurucaksınız.Açıp arşiv oluşturu seçceksiniz.Şindi işin detayları burda
Include Subdirectories seçeneği işaretli olcak ki en iyi şekilde sıkıştırılsın dosyalar.Klasörden avi,binki gibi uzantılı müzik,vidyo dosyalarını silceksiniz,onlar gerekli değildir,ama siz güvenemiyosanız yedeğini alın dosyaların.Hangi klasörü sıkıştırcanız seçiçyonuz,nereye kaydedilceğini seçiyosunuz.İşlem tamamlanınca bide scripte ihtiyacınız olcak,ahanda burda :D
@echo off
cls
UHARC.exe x -o+ -vm+ -y+ files.uha
cls
del files.uha
echo DONE...
pause
Bide dewamı olması lazım,onuda burdan yapabilirsiniz: http://www.network-science.de/ascii/
Daha önce bu işi yapmadığım için tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama aşağı yukarı şöyle bişi oluyomuş
@echo off
cls
UHARC.exe x -o+ -vm+ -y+ files.uha
cls
del files.uha
echo DONE...
pause
echo ************************************************
echo * :::===== :::==== :::==== :::===== ::: === *
echo * ::: ::: === ::: === ::: ::: === *
echo * === ======= ======== === ====== *
echo * === === === === === === === === *
echo * ======= === === === === ======= === === *
echo * Enjoy another fine rip of: ---RudeboY---******
echo.
echo.
pause
Bu scriptide oluşturduktan sonra notepada bunları yapıştırıp .bat uzantılı kaydetceksiniz ve uha dosyasıyla bunu aynı yere koycaksınız.Şimdi bunları cdye kaydedince cdnin içinde bi bu bat dosyasıyla uha dosyası olacak.
Buraya kadar olan kısmı alıntı yapıp kendi ağzımdan yazdım,ama bence bu yöntemin eksiği var,cdnin direk çalışması için bi tane ini dosyası oluşturmanız lazım.İçine yazmanız gerekenleri tam bilmiyorum ama aşağı yukarı şöyle olmalıdır;
[Autorun]
open=isim.bat
Autorunlu bi cdden kopya çekipte yapın bence :D daha sonra .ini uzantısıyla kaydedin.İşinize yaramaz belki ama olsun,bilgi her zmn lazım olabilir :)
Toplam Hit: 937 Toplam Mesaj: 1