folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Dosya Şifreleme Programı Yardım?

Dosya Şifreleme Programı Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    violinist
    violinist's avatar
    Erkek

dosya şifreleme programı arıyorum ama genelde ücretliler acaba bu programların lisansı elinde olan varsa yardımcı olabilirlrmi

folder lock 7

folder protect 1.9

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar daha önce idoo File Encryption software ve IObit protec folder yazılımlarını kullandım fakat bu programlar çok basit yolarla kaldırılabiliyorlar 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Winrar ile şifrele.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    violinist
    violinist's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Winrar ile şifrele.

hocam onun şifresini ilk okul çocukları bile çözer ayrıca ben silinmemesini ve görünmemesinide istiyorum winrar işime yaramaz yinede teşekkürler hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

128 bit AES 'i ilkokul çocukları çözüyor ? 

http://www.axantum.com/axCrypt/  şöyle bişide deneyebilirsin open source.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Buyuk-Boyutlu-Bir-Klasoru-Hardiskte-Sifrelemek-Mumkun-Mu-156839/

Hocam, benim de başıma gelmişti, kullanımı çok kolay şifreli doya gizleme programı. 

winmend-folder hidden    (indirme: http://www.tamindir.com/winmend-folder-hidden/

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    violinist
    violinist's avatar
    Erkek

teşekkürler arkadaşlar folder protec crackledim ilginiz için teşekkürler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    violinist bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı

Winrar ile şifrele.

hocam onun şifresini ilk okul çocukları bile çözer ayrıca ben silinmemesini ve görünmemesinide istiyorum winrar işime yaramaz yinede teşekkürler hocam

Aslında şöyle bir söylenti var her ne kadar winrar yazılımcıları backdoor kullanmadıklarını iddia etse de yine de backdoor varmış ve şu wikileaks olayında adamın winrar ile şifrelediği dosyaları backdoor yardımıyla bulmuşlar.

128 bit AES i(Winrar şifreleme yöntemi (Rar için)) amerikan ordusu da kullanıyor ve MD5 mantığında olduğundan çözmek sadece bruteforce ile çözülebilir diye biliyorum ancak eğer uluslararası bir proje içinse winrar ı kullanmanı tavsiye etmem açık kaynak şifreleme mantığı da winrar kadar güçlü programlara yönel.

Fatih54 tarafından 04/Şub/13 20:12 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam ben sana bi wınrar lı dosya gondereyım de bebek olmadıgını kanıtla ve çöz be :D

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

klasör şifreleme programı olarak hide folders 2009 kullanıyordum o kadar güvenli ki 3 kişi uğraştık şifresini çözemedik kayıt defterinde oynadık olmadı programı bile kaldıramadık bende bilgisayara format atmak zorunda olduğum için hepsi gitti en güvenlisi bence bu tahribat ta bile şifresini kırabilecek biri çıkmadı.

Toplam Hit: 910 Toplam Mesaj: 9