Dosyaları Geri Getirme(Acil Yardım) Bi Bakın
-
Değerli kardeşlerim küçük bir sorunum var. Yardım ederseniz çok sevinirim. ve konuyu yanlış yere açtıysam da moderatörlerden özür dilerim. Şundan 3 ay önce bikaç resim ve dosyayı "kes-yapıştır yoluyla usb belleğime atmıştım. Şuan o dosyalar çok önemli ve ben usb belleği bulamıyorum. Acaba herhangi bir şekilde onları geri getirme şansım var mı? Bilgilerim d diskindeydi... Silmediğim için file recovery programları olmuyor çaresiz kaldım
-
hocam bana da böyle birşey olmuştu.Usb yi bilgisayar görmüyordu ve depolama hizmetlerinde de yoktu.belki senin ki de benim ki gibi yanmış olabilir
-
kes yapistir yaptigin sure uzerinden cok zaman gectiyse geri getirme ihtimalin o kadar azaliyor
easyrecovery gibi programlarla kurup dene bakalim.
yapma sansin var ise,
senin hdd yi sokup baska bilgisayara 2. hdd olarak tanitip programi 1. hdd ye kurup verileri kurtarmaya calisman gerek
-
hocam o belgeler 160 gb lık bi hdd de bulunuyordu ve yaklaşık 1 aydır da farklı bir hdd kullanıyorum. Yani azalıyor şansın dediğin için söylüyorum bunu. Şuan zaten eski hdd yi taktım 2 ay öncesine döndürüyorum. Bunu da 2 ay mıydi 3 aymıydı tam olarak hatırlamadığımdan dolayı yapıyorum. Geri gelse şu resimler ve belgeler benden mutlusu yok.
-
Ayrıca şöyle bir durum daha var. O bahsettiğim resimleri telefonla çekmiştim ve aynı şekilde kes-yapıştır yoluyla pc ye aktarmıştım. Fakat 5800 kullananlar bilir; resimlerin bulunduğu klasörde pc ye bağlayınca farkediliyor ki gizli bir dosyanın içinde uzantıları var. O uzantıları da silmeme rağmen geri getirme şansım vardı ve yaptım. Fakat o uzantılardan resme ulaşamadım bir türlü...
-
http://www.tahribat.com/Forum-Bicimlendirilmis-Harici-Hddden-Veri-Kurtarma-107048/
-
hocam bu verdiğin link sanki biraz farklı benim sorundan ama içindeki adı geçen tüm programları denicem nasipse
-
hocam dosyaları buldu fakat resimlerde önizleme yok diyor, belgelerde ise boş sayfa açılıyor. Bunun çözümü var mı? Yoksa yalan mı oldum...
-
devil_bugatti bunu yazdı:
-----------------------------
hocam dosyaları buldu fakat resimlerde önizleme yok diyor, belgelerde ise boş sayfa açılıyor. Bunun çözümü var mı? Yoksa yalan mı oldum...
-----------------------------yalan olmuş ama birkaç programla daha dene istersen
belki bi tanesi daha iyi sonuç verir
-
yanlız şöyle bi durum var telefondan buldum resimleri ve hafıza kartı fat 16 bense ntfs için olan programlarla denedim durdum. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi