folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Dosyaların Kısa Yolları Gorunuyor Ama Acılmıyor Bı El Atın

Dosyaların Kısa Yolları Gorunuyor Ama Acılmıyor Bı El Atın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler konu baslıgında dedıgım kısı kısa yolları var ama dosyaları acamıyorum flash bellege vırus gırdıgı ıcın gerı getıremedım bu kısa yolları gorunun dosyaları kurtarma şansım varmı ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

3-4 defa combofix çalıştır düzelme ihtimali yüksek. Düzeldikten sonra sağlam bi antivirüs ile bilgisayarını tarat.

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam flash bellekte dosyaların kısayolları ne arıyor diye sorsam, çok bu garip olur? Benim bildiğim, flash belleğe attığınız dosyaları direk tıklar açarsınız, kısayola gerek mi var? :P

Acaba, belleğe dosyaları atarken "yanlışlıkla" kısayol oluştur mu yaptınız, şüphelendim açıkcası. Dalgınlıkla olmuş olabilir.

Eğer farklı bir şey ise, Flash bellek üzerinde herhangi bir yazma-silme işlemi olmadı ise recovery programları ile kurtarılabiliyor diye biliyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

4 saattir ben de uğraşıyorum. yeni yaptım hocam.

gerekli programlar

- kısaltılmışı ac ama uzun adını unuttum :| attiribute concektör mü ne :/ dur bakıyom diğer pcdeydi

- combofix (win8 ise pc çalışmaz)

-linkini yollucağım dosyaları indir

edit: ilacın burda http://yadi.sk/d/VGlTzmz73mHsD

bunlar yeter. 

ayrıca virüs flashdaki klasörlerin kısayolunu oluşturup orjinallerini gizliyor. sistem dosyası gibi. oluşturduğu kısayoola da kendini reg e kaydetmek için cmd.exeye bağlıyor. kısayolları tıklama yani :)

bu proları güvenli moddayken yap.

acyi yükle. sonra gizlisini değiştiremediğin klasör sağ tıkla, öznitelikleri değiştir de. gizli ve sistemdeki tiki kaldır yardır. ilk çalıştıracağın dosyanın olduğu yerde oku dosyası var orda anlatımı var. (ac den önce bunu çalıştır ismindeki klasör )

joe_black tarafından 04/Nis/13 03:16 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hocam bizim okulun bilgisayarlarına bulaşan zıkkım virüsten yemişsin. 

klasör seçeneklerinden gizli dosyaları gösteri tıkla dosyaların orada. dosyalarını yedekledikten sonra  da bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp flash diskini formatla ama format atarken hızlı biçimlendiri seçme düzelir.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 1630 Toplam Mesaj: 6