folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota 1 Hakkında?

Dota 1 Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacılar bilgisayarımın ekran kartı yandı ve onboardla (128 mb) da dota 2 oynanmıyor, açılmıyor bile. 9 aydır oynuyorum ve bu durum iyice moralimi sıktığı için bi müddet dota 1 oynamaya çalışacağım. Oyunu eurobattle üzerinden oynacağım galiba onun için playdota dan hesap açmaya çalştım ama şuandan itibaren üyelikleri kapatmışlar.

Bilenler yardımcı olabilir mi nasıl oynayacağım.

Oynayanlar buradan kendilerine arkadaş edinebilirler :) ;

http://forum.donanimhaber.com/m_87962082/tm.htm

Oynamak isteyenler buradan faydalanabilirler;

http://www.weplaes.com/forum/topic/25232-warcraft-iii-dota-setup-tek-link/

http://www.frmtr.com/dota/2882095-dota-nedir-ve-online-nasil-oynanir-1-26a-rehberi.html

http://www.wikihow.com/Install-DoTA

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

1 den 2 ye geçmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirimki 1 oynayamazsın :D tiksiniyo insan. ayrıca oynamadan duramadığını farkedip bu bağımlılığın hakkında bişeyler yapman daha hayrına olur

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Dota 1 i en son girdiğimde (geçen sene felan) iyice bok ettilerdi. eurobattle ayrı bir patch felan çıkardıydı. Birşeyde hata veriyordu onu düzeltmek için bayağı uğraşmıştım.

Eurobattle.net ten bir hesap aç o hesap ile oynayacaksın.

Ancak iyice oyuncu sayısı düşmüş. No TR no RS zaten vardı yıllardır. Statsları 0 olanlarıda almıyorlar kalan az buçuk kişiler. Benim statslarda silinmiş mesela son girdiğimde 20 tane odadan 1 inde oynayabildim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

hala dota 1 onuyorum,alışamadım bir türlü dota2 ye herkes yabancı,arkadaşlarla girersem belki oynarım dota2. gel wepladan oyna dota 1

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Dota 1 i en son girdiğimde (geçen sene felan) iyice bok ettilerdi. eurobattle ayrı bir patch felan çıkardıydı. Birşeyde hata veriyordu onu düzeltmek için bayağı uğraşmıştım.

Ancak iyice oyuncu sayısı düşmüş. No TR no RS zaten vardı yıllardır. Statsları 0 olanlarıda almıyorlar kalan az buçuk kişiler. Benim statslarda silinmiş mesela son girdiğimde 20 tane odadan 1 inde oynayabildim.

garena veya wepla da durum ne biliyor musun ?

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

garena en son kapalıydı baya bi süre kapalı kalmıstı şimdi durum ne bilmiyorum.

lrny.app
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

garena veya wepla da durum ne biliyor musun ?

garena gg oldu, wepla devam

Toplam Hit: 1173 Toplam Mesaj: 7