Dota 2 Çevrimdışı Botlarla Oynayamıyorum, Dota 2 Ağına Bağlanılıyor Diyor
-
Daha önceleri oyunu internet olmadan da botlarla oynayabiliyorken 1 haftadır oynayamıyorum. Bu sorunu daha önce yaşamış olan veyahut bana çözümü için fikir verebilecek olan biri var mı ? 2-3 saat bekliyorum ama hala "Dota 2 ağına bağlanılıyor" deyip duruyor.
-
steam ı offline olarak başlatıyosun demi ?
-
Evet offline olarak başlatıyorum ama sorun hep aynı.
-
ilk önce dota2 properties ten set launch options'a -console yaz.
sonra dotayı başlat connecting to dota2 network yazan menüde console ekranının açılması lazım. açılmassa ayarlardan console a tuş ata , tuşua basarak aç.
sonra şu komutları console'a gir.
dota_start_ai_game 1
sv_lan 1
sv_cheats 1
dota_bot_set_difficulty 0/1/2/3 (kolaydan zora skill seviyene göre birini seç)
map dota
bu komuttan sonra biraz bekle oyunun başlaması lazım.
-
Flagellumdei bunu yazdı
ilk önce dota2 properties ten set launch options'a -console yaz.
sonra dotayı başlat connecting to dota2 network yazan menüde console ekranının açılması lazım. açılmassa ayarlardan console a tuş ata , tuşua basarak aç.
sonra şu komutları console'a gir.
dota_start_ai_game 1
sv_lan 1
sv_cheats 1
dota_bot_set_difficulty 0/1/2/3 (kolaydan zora skill seviyene göre birini seç)
map dota
bu komuttan sonra biraz bekle oyunun başlaması lazım.
Hocam daha önce konsol olmadan giriyordum, bunu ben de biliyorum araştırırken öğrendim ama bunlar olmadan menü açılmıyor onu demek istiyorum. Sol tarafta botlu maçı seçip el ile kendim seçemiyorum. Konsol açmadan oyuna girmenin yolu nedir onu bulmaya çalışıyorum. Daha önceleri oluyordu da şimdi neden olmuyor onu anlamaya çalışıyorum.
-
son gelen update le ilgili birşey olabilir bende de aynı durum mevcut suan connecting to dota2 network yazısını geçmiyor offline moddayken , eskiden geçtiğine %100 eminim. yani sıkıntıyı kendine indirgeme genel bir durum bence.
reddittede aynı mevzudan dert yananlar var.
http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/2nc0cc/skip_connecting_to_network_when_offline/
Flagellumdei tarafından 01/Ara/14 18:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Flagellumdei bunu yazdı
son gelen update le ilgili birşey olabilir bende de aynı durum mevcut suan connecting to dota2 network yazısını geçmiyor offline moddayken , eskiden geçtiğine %100 eminim. yani sıkıntıyı kendine indirgeme genel bir durum bence.
reddittede aynı mevzudan dert yananlar var.
http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/2nc0cc/skip_connecting_to_network_when_offline/
O kadar aradım taradım, bir sürü şey denedim olur olmadık. İngilizce de yazdım aradım ama hiç denk gelmedim. Teşekkür ederim hocam, rahatladım şimdi :D