Dota 2 D2ware
-
2-3 gündür d2ware oynuyorum baya sardı beni. Öncelikle ne olduğunu anlatayım.
d2ware dota için yapılmış mod yada plugin diyebiliriz. d2ware.net adresinden oynanıyor.
Mesela örnek vermek gerekirse bütün skilllerin hasar ve hasar alanı 5x artıyor. Karakterlerin hasarı yine aynı şekilde artıyor. Oyundaki neredeyse herşeyi 5x arttırıyor. Ayrıca karakterlerin hepsine random skiller veriliyor. Bütün skiller random olarak dağıtılıyor. Ve isterseniz belli aralıklarla size random itemler verebiliyor oyun. Genelde 5-15dk arası sürüyor oyunlar tamamen eğlenmelik bir olay.
İlk başta bu ne lan böyle diyebilirsiniz ama alışınca acayip zevkli oluyor kısa sürmesi de fazla sıkmadan zaman geçirmenizi sağlıyor.
Oynayabilmek için dota 2 yi açıpğ menude durmanız yeterli daha sonra d2ware sitenize giriş yapıp oradan ister kurulu oyunalra isterseniz kendiniz oyun kurabilirsiniz. Donate yaparsanız private oyunalrda kurmanıza izin veriyor site.
-
Bu akşam 22gibi girip 2-3 el atabiliriz d2warede. Gelmek isteyenler yazsın konuya. Konuyu gizletip steam idleri paylaşırız yada dota2 konusu var sanırım oradan da alabiliriz steam idleri.
RaAmLis tarafından 19/Eyl/13 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
geleyim
-
Lise hayatımı Team Fortress ve CS bitirdi. Üniversite hayatımıda Dota 2 bitirdi. Sigarayı bile bıraktım online oyunları bırakamadım. Amk'dum hayatımın birde bununla sikeyim bi inceleyimde.
-
hocam girdim bi sunucuya da , lucki items plugini falan açtım. İtem mi düşücek şimdi bana anlayamadım tam.
-
giriyorum oyuna şimdi gelen varsa bekliyorum 5dk.
RaAmLis tarafından 19/Eyl/13 18:45 tarihinde düzenlenmiştir