folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota 2 Davetiye İstek

Dota 2 Davetiye İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Finallerim bitti, bir süre boşum var. Dota 2 davetiye bulunan mürid varsa yollayabilir mi ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Artık kimsenin vereceğini sanmam zira 39.99$ davetiye ücreti var. Resmi steam satış fiyatıdır. Ben ücretsiz millet beta key satarken çok uğraştım her yere kayıt oldum. Playdota forumlarında zaten kaydım vardı yazı yazmıştım 4 hafta sonra kazandım dota2 yi.

http://www.imageupload.org/en/file/228184/dota2.png.html

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocam PlayDota.com'a üye ol en fazla 1-2 haftaya verirler. Onun dışında bu oyun ne zaman Beta'dan çıkacak anlamadım gitti :| Çok fazla uzattılar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Holyzone bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam PlayDota.com'a üye ol en fazla 1-2 haftaya verirler. Onun dışında bu oyun ne zaman Beta'dan çıkacak anlamadım gitti :| Çok fazla uzattılar

Daha betadan çıkması uzun sürer çok hatası var oyunun... Ayrıca playdota her üye olana vermiyor. 2010 dan önce üye olmuşlara dağıtıyor...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DrKill bunu yazdı:

Holyzone bunu yazdı:

Daha betadan çıkması uzun sürer çok hatası var oyunun... Ayrıca playdota her üye olana vermiyor. 2010 dan önce üye olmuşlara dağıtıyor...

ben geçen aylarda üye oldum(2012) Beta key istek yeri var, oraya yazdım. 1.5-2 hafta sonra geldi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Holyzone bunu yazdı:

DrKill bunu yazdı:

Holyzone bunu yazdı:

ben geçen aylarda üye oldum(2012) Beta key istek yeri var, oraya yazdım. 1.5-2 hafta sonra geldi.

O zaman kuralları değiştirmişler hocam. Çok iyi olmuş kaptıysan bir tane. Oyun zaten free to play olacak ancak davetiyesi paralı :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Zaten sorun o 2 3 hafta sonra gelecek key benim işime yaramayyyyyycak. Çok bakındım etraflara ama herkes aylar öncesinden vermişler davetiyelerini. 

Toplam Hit: 1359 Toplam Mesaj: 7