Dota 2 Davetiye İstek
-
Finallerim bitti, bir süre boşum var. Dota 2 davetiye bulunan mürid varsa yollayabilir mi ?
-
Artık kimsenin vereceğini sanmam zira 39.99$ davetiye ücreti var. Resmi steam satış fiyatıdır. Ben ücretsiz millet beta key satarken çok uğraştım her yere kayıt oldum. Playdota forumlarında zaten kaydım vardı yazı yazmıştım 4 hafta sonra kazandım dota2 yi.
http://www.imageupload.org/en/file/228184/dota2.png.html
-
Hocam PlayDota.com'a üye ol en fazla 1-2 haftaya verirler. Onun dışında bu oyun ne zaman Beta'dan çıkacak anlamadım gitti :| Çok fazla uzattılar
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------Hocam PlayDota.com'a üye ol en fazla 1-2 haftaya verirler. Onun dışında bu oyun ne zaman Beta'dan çıkacak anlamadım gitti :| Çok fazla uzattılar
-----------------------------Daha betadan çıkması uzun sürer çok hatası var oyunun... Ayrıca playdota her üye olana vermiyor. 2010 dan önce üye olmuşlara dağıtıyor...
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------Hocam PlayDota.com'a üye ol en fazla 1-2 haftaya verirler. Onun dışında bu oyun ne zaman Beta'dan çıkacak anlamadım gitti :| Çok fazla uzattılar
-----------------------------Daha betadan çıkması uzun sürer çok hatası var oyunun... Ayrıca playdota her üye olana vermiyor. 2010 dan önce üye olmuşlara dağıtıyor...
-----------------------------ben geçen aylarda üye oldum(2012) Beta key istek yeri var, oraya yazdım. 1.5-2 hafta sonra geldi.
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------ben geçen aylarda üye oldum(2012) Beta key istek yeri var, oraya yazdım. 1.5-2 hafta sonra geldi.
-----------------------------O zaman kuralları değiştirmişler hocam. Çok iyi olmuş kaptıysan bir tane. Oyun zaten free to play olacak ancak davetiyesi paralı :S
-
Zaten sorun o 2 3 hafta sonra gelecek key benim işime yaramayyyyyycak. Çok bakındım etraflara ama herkes aylar öncesinden vermişler davetiyelerini.