Dota'cılar Oyuna Girmekte Sorun Yaşıyorum. Bi Bakın Hele.
-
You may be trying to connect to an invalid Battle.net server. If you are using a modem, you may need to manually connect to the Internet before connecting to Battle.net."
Bu hata cıkıyor karşıma.Frozen Throne indirdim kurdum. Versiyon 1.07 idi.
Versiyon 1.26 Patch buldum, indirdim.
Euroloader fiz 1.26a kurdum. ordan actım. Ama yine de bu sorun cıktı.
Gateway'dan Eurobattle.net'e de ayarlasam Erobattle.net (GProxy) yapsam da aynı sorun cıktı.
Nedir bu sorun? Nasıl çözebilirim?
-
up.
Bilen yok mu ya ? :S
-
Eurobattle son versiyon istemiyor olabilir. Ona bir bak. Şu an Garena son versiyon istiyor ama Eurobattle öyle olmayabilir.
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------
Eurobattle son versiyon istemiyor olabilir. Ona bir bak. Şu an Garena son versiyon istiyor ama Eurobattle öyle olmayabilir.
Hocam bi oynayamadım gitti. Garena'dan nasıl oluyor bi anlatır mısın? -
The_Cure bunu yazdı:
NaZi_ bunu yazdı:
Hocam bi oynayamadım gitti. Garena'dan nasıl oluyor bi anlatır mısın?
-----------------------------Çok daha basit. Versiyonun en sonuncusunu kuruyorsun ki sen 1.26a dediğin son versiyon. Daha sonra Google'dan Garena yazaıp search ettiğinde offical sitesi çıkan programı kuruyorsun. Kullanıcı adı ve şifreni resmi siteden edindikten hemen sonra dota başlığı altındaki roomlardan tr roomları buluyorsun. Oyuna girmek için yapman gereken tek şey settings bölümünden oyunu garenaya tanıtmak. Sonrasında istersen kurulan oyunlara istersen senin kurduğun oyunlarla dota keyfini yaşayabilirsin. İyi eğlenceler.
-
1.26 pachi yüklicen gatewayden eurobattle.net'i ( gprxy yazan olmicak ) secicen http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=1439 burdan bakarakta yapabilirsin .
-
wagman bunu yazdı:
1.26 pachi yüklicen gatewayden eurobattle.net'i ( gprxy yazan olmicak ) secicen http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=1439 burdan bakarakta yapabilirsin .
burdan yaptım olmadı.Edit: installerda küçük bir seçeneği değiştirdim ve oldu.
Teşekkürler :)
-
Bırakın artık şu dotayı da lol gelin :)
-
Sorun çözülmüş de, Win7'de yönetici olarak çalıştırmadığın zaman da hatayı verebiliyor battle.net için ;)