folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota'cılar Oyuna Girmekte Sorun Yaşıyorum. Bi Bakın Hele.

Dota'cılar Oyuna Girmekte Sorun Yaşıyorum. Bi Bakın Hele.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

You may be trying to connect to an invalid Battle.net server. If you are using a modem, you may need to manually connect to the Internet before connecting to Battle.net."

Bu hata cıkıyor karşıma.

Frozen Throne indirdim kurdum. Versiyon 1.07 idi.

Versiyon 1.26 Patch buldum, indirdim.

Euroloader fiz 1.26a kurdum. ordan actım. Ama yine de bu sorun cıktı.

Gateway'dan Eurobattle.net'e de ayarlasam Erobattle.net (GProxy) yapsam da aynı sorun cıktı.

Nedir bu sorun? Nasıl çözebilirim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

up.

Bilen yok mu ya ? :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Eurobattle son versiyon istemiyor olabilir. Ona bir bak. Şu an Garena son versiyon istiyor ama Eurobattle öyle olmayabilir.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:
    -----------------------------

Eurobattle son versiyon istemiyor olabilir. Ona bir bak. Şu an Garena son versiyon istiyor ama Eurobattle öyle olmayabilir.

Hocam bi oynayamadım gitti. Garena'dan nasıl oluyor bi anlatır mısın?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

The_Cure bunu yazdı:

NaZi_ bunu yazdı:

Hocam bi oynayamadım gitti. Garena'dan nasıl oluyor bi anlatır mısın?

Çok daha basit. Versiyonun en sonuncusunu kuruyorsun ki sen 1.26a dediğin son versiyon. Daha sonra Google'dan Garena yazaıp search ettiğinde offical sitesi çıkan programı kuruyorsun. Kullanıcı adı ve şifreni resmi siteden edindikten hemen sonra dota başlığı altındaki roomlardan tr roomları buluyorsun. Oyuna girmek için yapman gereken tek şey settings bölümünden oyunu garenaya tanıtmak. Sonrasında istersen kurulan oyunlara istersen senin kurduğun oyunlarla dota keyfini yaşayabilirsin. İyi eğlenceler.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wagman
    wagman's avatar
    Erkek

1.26 pachi yüklicen gatewayden eurobattle.net'i ( gprxy yazan olmicak )  secicen http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=1439 burdan bakarakta yapabilirsin .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

wagman bunu yazdı:

1.26 pachi yüklicen gatewayden eurobattle.net'i ( gprxy yazan olmicak )  secicen http://www.trdota.com/forums/showthread.php?t=1439 burdan bakarakta yapabilirsin .

burdan yaptım olmadı.

Edit: installerda küçük bir seçeneği değiştirdim ve oldu.

Teşekkürler :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bırakın artık şu dotayı da lol gelin :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek

Sorun çözülmüş de, Win7'de yönetici olarak çalıştırmadığın zaman da hatayı verebiliyor battle.net için ;)

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
Toplam Hit: 1490 Toplam Mesaj: 9